ecemp161013 Havva1995 alakası var mi bilmiyorum ama normalde baya kucuk burunluyum genişledi patlican gibi ve kızım olcak insallah 😍💕
Ceydat Havva1995 benimde burnum genişledi kızım olucak ayrıca karnım öne doğru sivri yüzüm güzelleşti yani çevremdekiler öyle diyor kesin erkek yorlar ama 35 haftalığım doktorum her kontrolde kız diyor🤣
Emilyy Evet ilk oğlumda kocaman oldu hatta doğum geldiğinde aynada ki burnuma inanamamistim doğurunca küçüldü simdide oglan 35 deyiz yine devasa bir burun 😂
Emirle Havva1995 bende senin gbym bnmde doktorum doğum iznine ayrlmş diğrleride almadı kaldım, 😊 sizede çoğu tahmn edenler erkek bebek demşti sanrm 😊
Havva1995 OzgeAlya valla ya şişmeyen bi burun kalmıştı oda oldu 😁 evet güzel sonunda evlat gelecekse herseye katlanıyoruz z🤗
Havva1995 Emirle evet erkek demişlerdi doktora da gidemeyince aklıma gelen sağdan soldan söz edenlerle post açtım meraktan 😁 sen kaç haftalıksın cnm
Emirle Havva1995 16 hftalık bnmde hftya bşka bir hstnye gdcm inşllh bnde sbrszlkla bklıyrm bnda çoğu kişi erkek yazdı ama doktrdan duymadım daha 😊