Gulsurmeli Vee ikili sayılara merhaba dedimm. Giderek heyecanıım artıyor. Hiç gelmeyecekmiş gibi geliyordu, zaman geçiyormuş ama aynı zamanda geçmiyormuş gibi bu döngü insanı daha da sabırsızlandırıyor gerçekten 😁 Sizde duruumlar ne kaç gününüz varr 🙆🏻♀️
Soe Gulsurmeli 119 gün kaldı ama sezaryen olacağımdan 105 gün aa yazarken farkettim benim de az kalmış 🤣
elediyebiri Gulsurmeli Benim son 46 günüm kaldi 🙈🙈 gittikce heyecan artiyor. Bebegimle Ilk ten temasimizin hayalini kuruyorum hep 💜🥰
Gulsurmeli elediyebiri Bitmiş neredeyde açıkcası bende ilk öğrendiğimden beri acaba nasıl olacak diye bunun hayalini kuruyorum aşırı heyecanlanıyorum gerçektenn 🤩🤩
elediyebiri Gulsurmeli Evet Benim bebegim Bir de icerde Cok durmak istemiyor 🙈😂 disarisi ona daha eglenceli geliyor 😂😂
Vitaesmorte Gulsurmeli Benim de 99 gün kaldı🥳 hiçbir hazırlığa başlamadım yetişmeyecek diye panik oluyorum🥺
Gulsurmeli Vitaesmorte Bak bu ben sadece eşyalarını aldım bebek arabası falanda kaldı mesela birde doğumum annemde olacak diye herşey annemin evinde 😂
Gulsurmeli 3prensesannesiii sağlıkla kavuşuun inşAllah 💕burdan sonrası hızlı geçecekmiş gibime geliyor sanki 🤭🤩
Gulsurmeli Civciv222 Yolun başındasınız gerçekteeen🥰🥰 sağlıklı bir şekilde geçirin hamileliğinizi ve sağlıklı bir şekilde kucağınıza alın inşAllahh 💕