Mom090 Günaydın güzellikler 🌺 Bugün 21. Haftamız oldu♥️ Sizler nasılsınız, kaçıncı haftadasınız? Nasıl geçiyor hamileliğiniz, hadiii gelin sabah sohbetimizi yapalım 🤗
MerveKaya38 Mom090 23 haftalıgız tayinciyiz ev topluyorum fazla agirlasmadan bel ve bacak ağrım oluyor fazla ayakta durunca 🥰
bus91 Mom090 yarın 32 haftalok oluyoruz uykular haram gibi ama çok şükür sağlığımız yerınde Çarşamba kont var tarih alacaz inşallah
Yasinimm Mom090 23+6 benim de her gün bir yerim çürüyor dişim Allah emanet zaten 😪🤦♀️2 dişim çekildi ama maalesef 3 dişim daha çürük 😭😭😭
Mom090 MerveKaya38 ya çok dikkat et kendine, yardımcı olabilecek kimsen yok mu? Benimde ev taşıma durumum var ne yapacağım bilmiyorum ama 🤦
MerveKaya38 Mom090 gurbetteyim kimsem yok yaws ywas yapıyorum mecbur Allah yardımcımız olsun inşallah canım
Mom090 bus91 Hadi inşallah 🤗uykusuz vakitlere bebişlerimiz gelmeden alıştırıyor bizi🤭 Sağlıcakla Kucağına al inşallah canım benim 🌼
Mom090 MerveKaya38 Ah kuzum ya aman dikkat et ama kendine ağırları eşinden yardım iste 😏Rabbim yardımcın olsun inşallah
Mom090 Yasinimm Ayyy 🤦bekarken çok çektim o dişi. Valla öylesine beter birşey. Rabbim şifa versin inşallah kuzum 🌼
Hlmdmr Günaydın 14+2 sabah bulantıları devam doktor prilami kesmeye çalış çok mecbur kalmazsan atma dedi bugün ilkkez atmadım bakalım sonuç nasıl olacak
Mom090 Hlmdmr Benimde 6-9 haftam arasında çoktu yine burdan biri önermişti. Tuzlu çubuk kraker 🤗 onu dene istersen çok iyi geldi bana belki sana da şifa olur 🌼 İnşallah rahat bı gün geçirirsin
Dilek0809 Mom090 günaydınnn, bizim de yarın tam 21.haftamız olacak♥️ Benim biraz riskli evde istirahatteyim günlük ev işlerimi yapıyorum sadece dışarıda olmayı doğada yürümeyi çok özlesem de olsun diyorum bebeğim için değer.😌
Mom090 Dilek0809 Rabbim şifa versin tez zamanda atlatırsın inşallah canım benim. Herşey bebeklerimiz için. Onlar sağlıklı olsunlar da isteklerimizi sonrasında da yaşarız Allah’ın izniyle 🤗 Çok dikkat et kendine,aman ağır iş yapma 🌼
MerveKaya38 Mom090 eşim destekcim saten o olmasa ben hiç birsy yapmam bide riskli gebelik benim 2 kaybım var inslah sağlıkla zamanında kucağımıza alırız canım 🤗
Metehan_ve_annesi Mom090 günaydın biz 30+3 olduk bel ağrılarımdan dolayı epey zorlanıyorum. İleride daha da zorlanırım diye hazırlıklarımı bitirmeye çalışıyorum. Kıyafetlerimiz yıkandı ütülendi hastane çantasının ve kısmını oluşturdum🤗
Mom090 Metehan_ve_annesi Ah canım benim Rabbim yardımcın olsun, inşallah tez vakitte ağrıların geçer. Bebeklerimiz için herşey feda olsun hep böyleyiz zaten. Yardımcı olabilecek kimsen yok mu?
Mom090 MerveKaya38 Yaa çok üzüldüm 😏Rabbim bı daha yaşatmasın inşallah 🤲🏻 Sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbim ♥️
Mom090 3851 Ayy deme🙈 cumartesi günü bende de öyleydi. Oturdum ağladım neye ağladığımı Bilmiyorum eşim gelip soruyor Bilmiyorum Diyorum oda gülüyor o gülünce bı daha ağladım 😂😂
Limosmom Mom090 ben de bugün 22 haftalık oldum çok şükür iyi gidiyor cumartesi detaylı ultrasona giricem yüzünü görürez diye aşırı heyecanlıyım çok özledim sıpamı 🤗