Asyakuzusu Elfffffff Nasılsa doğumdan sonra gidecek. Hatta doğumdan -10 kg ile çıkacaksın takma kafana. Sağlık olsun yeterki
Yaagmurr Elfffffff Hamilelik boyunca 7 kilo alıp doğumdan sonra direkt 10 kilo vermiş biri olarak söylüyorum hiç takılmayın 😂
Renaaa Elfffffff Ben bilmiom ama doktor bana 12 kg ile hamileliği tamamlayacak bir diyet listesi verdi. amannn ye gitsin 😅 sonra yaparız diyet 😁
Elfffffff Renaaa çevremdekiler çok şişmişsin patlıycaksın artık bak yürüyemiyorsun kilodan dedikleri için çok takıyorum ve sinirleniyorum 😔
Renaaa Elfffffff Doğumdan sonra azim edip zayıfladığında onlar patlayacaklar nasıl oldu diye hihihi :))
glbyzksr Elfffffff sırtınızda beni taşımadığınıza göre bence hiçbir sıkıntı yok de geç onlara. Onlara ne yani sen ve bebeğin saglikliysa gerisi boş.
Silasila Elfffffff ohoo olmazmı hiç rahat değilim hiçbir pozisyonda rahat olamıyorum ama napalım sabrediyoruz artık ne kaldı şunun şurasında 🤷🏼♀️🙈 Hareket etmeye dermanım yok oturduğum yerden eşim kaldırıyo o derece yani
Pirincveannesi Ben öğrendiğimde bebeğimi 6 haftalıktı ve 45kilo ile hamilr kaldım şuan 17 haftalığız 47 filanım brn napıcam bilmiyorum hiç geçen doktora gittim bebeğim 209 gram ben kendimi geçtim sizce çok mu düşük bebeğin kilosu
Elfffffff Pirincveannesi hayır gayet normal güzel 190 gram gibi oluyor normalde benim bildiğim maşallah daha erken alır büyüdükçe 🙏🏻🙏🏻
Elfffffff Silasila bende öyleyim çok yoruluyorum eğilip doğrulamıyorum gece yataktan kalkma bana zulüm şu aralar 😬 ama sabıııır 🙏🏻🙏🏻
gamzelinaz Elfffffff ah ah bu bende de var. Yatınca kalkmak, oturunca kalkmak işkence gibi. Asagı da pubiste baskı hissediyorum sonra gecnesi için tekrar uzanmak ya da oturmak zorunda kalıyorum
Berna4161 Elfffffff ilk kızımda 12 kilo almıştım doğumdan sonra 8 i gitti. Şimdi 15+3 haftalık oldum. -5 kilo verdim tam tersi bakalım doğuma kadar ne olacak merakla bekliyorum 😄
Berna4161 Elfffffff aynen öyle kiloyu hiç takma canım. Ye yiyebildiğin kadar etrafa aldırış etme bebeğinle sen önemlisin. Millet söyler zayıflasan derdin mi var derler kilo alsan ay nolmuş sana derler. Moralini bozma benim yerime de ye. Sağlıkla gelsinler inşallah 😇