Melisadenizz Neslihnss benim 2 oglum var 1ci oglum Hasan kayinpederin ismi.2 ci Onur ben kendim koydum.3 cu bebege hamileyim.cinsiyet belli degil daha ama kismet olurda kizim olursa ismini Melisa Deniz koyacagim.gencligimden bugune hep sevmisimdir Melisa ismini.kismetse hayirlisi.ama erkekse daha isim yok aklimda hayırlısı insallah
Efe_Eylul_Mom Eylül 💕🌸 Eşimle tanışma tarihimiz doğum günlerimiz nikah tarihimiz Eylül ayında gerçekleştiği için ahdetmiştik Bir kızımız olursa adı Eylül olsun diyerek Çok şükür hayallerimizi yaşatan Rabbime hamd olsun 🤗❣️
merve_52 Neslihnss benim hayalimdi kızımız olursa Asel Lina olucaktı erkek olursa Ayaz Asil olucaktı şimdi oğlumuz olucak ismi Ayaz Asl eşim sağolsun saygı gösterdi 😊😊
EymenAli21 Neslihnss kızımız olsaydı Hayal koyucaktik eşimle hayalimizdi ama Rabbim erkek nasip etti anlamı çok güzel Eymen Ali koyucaz nasipse inşallah Ali rahmetli babamin adı 💙😊
Ebruce Bernaeray Erkek çocukta bera ismini duydum, beray ise bir kız öğrencimin adıydı ama unisex de kullanılıyorsa onu bilemem😊bu hafta arkadaşlarımızın çocuğu oldu, kız ve adı Tuna. Onun da unisex olduğunu bu yaşta duydum😁
Esranur27 Neslihnss Benimkiler Ikiz Bir kız Bir oglan mehmet Kayinbabaminn adı tuana da eşim istedi onları koyucagiz
kibarim_41 Neslihnss henüz cinsiyeti belli değil kız olursa Alya Sare düşünüyoruz erkek olursa Mustafa Yuşa 😇
Momsss2204 Kaan olacak inşallah adımız 🤗 Babamızın adı gökhan ve anlamı göklerin hanı demek, kaanın anlamı hanların hanı, hükümdar 🖤 ☺
Sinem0754 Nil olacak inşallah kızımızın adı ❤️ Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
nurdane3504 Neslihnss Karan Ali olucak nasipse eşim Ali ismini çok istedi bende Karanı çok beğeniyordum ortak karar ikisi de olsun dedik🙂😍