DilaraMert0909 Neslihnss Bizimkini Amcası daha hiç cinsiyetini bilmeden koymuştu 😂ben kız hissediyorum boşuna erkek düşünmeyin diyordum 😂Ama Erkek Oldu İsmini Bora Aslan koyağız hayırlısıyla 🙏🏻
gulin-35 Gulcince buyuk oglumun adı efe dıye bızde ege koymaya karar verdık kız olsaydı eceydı bızımde 😀😀bu kadar denk gelır 😀
ayseharun_43 Mom8899 Erkek olursa Emir Arif🧒 Kız olurs Zeynep Vera 🧑 Rabbim hangisini nasip ettiyse koyacağız bu isimleri
gulin-35 Gulcince mete olabılır ıkızıde erkekse bızde efeye uygun eymen mete efkan ege vardı egeyı sectık oy bırlıgıyle 😀
Glsm210521 Neslihnss Ali Mahir olacak inşAllâh oğlumuzun adı eşim daha cinsiyet belli olmadan bir sabah kaldı bana Ali Mahir nerde diye sordu bende o kim dedim bebek dedi bende ciddimisin dedim evet dedi öyle belli oldu açıkçası oglumuzun ismi çokta hoşumuza gitti sağlıkla gelsinler dünyaya inşAllâh 🙂🙂
Sermec27 Ar2020 Amin canım rabbim cennetinde kavustursun inşallah bizleri rabbim bu sefer kucagımıza almayı nasıp etsin inşallah rsbbim gönlüne göre versin inşallah 🤲 🥰
Esra_Murat_Azra Ssoo2019 Rüzgar isimleri genelde adının hakkını veriyor havada uçuyor resmen 😂bende 28. Hafta bitiyor ama isim bulamadık oğlumuza isimler karakteri gerçekten çok etkiliyor. 8 yaşında kızım var onun ismi Azra. Kızım Ayaz olsun diyor ama Ayaz larda aynı Rüzgar gibi çok hareketli ele avuca sığmıyor ☺️biz bulamadık yani daha🤦♀️kız olsa Alya koyacaktıkta erkek isim bulmak zor
Ssoo2019 Esra_Murat_Azra bende alya ismini çok beğeniyorum ve istiyordum ama kısmet işte 😊Rüzgar ve poyraz ismini eşim çok istiyorda herkes sizin gibi söylüyo o yüzden korkmuyor değilim🙄Acaba Muhammed rüzgar bıraksak yumuşatır mı 🤔
HMEC Cinsiyeti henüz belli değil ama kız hissediyorum. Aklımda bir kaç isim var sizce hangisi güzel. Meyra, Elçin, Eliz, Belinay
Buuuuss Neslihnss oğlum olucakmış ismine kadar rüyamda görmüştüm beyaz bir deftere Ensar yazıyodum gercektende oğlum olucak ismide Ensar💙
Ayum21 Bizim Cinsuyetimiz daha belli değil ama oğlumuz olursa UMUT kızımız olursa EYLÜL eşim EYLÜL EMİNE istiyo ama ben emine ismini istemiyorum açıkçası bakalım ne olacak ..
Kuzeyiinannesi Oğlumun ismi kuzey şuan hamileyim 12 haftalık daha cinsiyeti belli olmadı ama Erkek olursa 5 senelik hayalimiz olan Buğra ismini koyucaz kız olursa Öykü istiyoruz bakalım nasip 😘
Ebruce Bernaeray Erkek çocukta bera ismini duydum, beray ise bir kız öğrencimin adıydı ama unisex de kullanılıyorsa onu bilemem😊bu hafta arkadaşlarımızın çocuğu oldu, kız ve adı Tuna. Onun da unisex olduğunu bu yaşta duydum😁
hunilianne Rumeysagnc ya ahsen ismini ben de çok beğeniyordum ama biraz araştırma yaptım araplar ahsen sıfatını erkekler için kullanırmış ve erkek ismiymiş