Senayyalcin An itibari ile 35 haftalık oldum çok şükür belimin ağrısı yok bitti magnezyum sayesinde binlerce kez şükür sadece bazen halsiz düşüyorum çok temizlik yaptığım anlarda şu ana kadar 5 kilo aldım başlarda dikkat ederek onun dışında bebeğimin hareketlerini izliyorum resmen hemen çıkmak istiyor🤷🏼♀️ Siz nasılsınız?🤍
Alsem Senayyalcin bizde bıan önce hoşgeldin 35 inci hafta diye yazarız bigun inşallah kiskandimmmmm,:-)
mucizem15 Senayyalcin bizde an itibarı ile 34+0 çok şükürr 😍 30 haftadan beri erken doğum riskim var çok şükür bugünleri görebildik ☺ arada sırada kasık, bel ağrısı ve ilk başlardaki uykusuzluk halsizlikle devam ediyorum 😂
Dua35 Senayyalcin yaa maşaALLAH ne güzel 🥰🙏🏻Sağlıkla kavuşun bebeğinize az kalmış İnşaALLAH hemencecik o haftalar gelir zaman geçmiyor
cansugrn Senayyalcin bende tam 35 haftalik oldum ayniyiz. Benimde sadece sag bacakta agrim oluyo bisey batiyoms gibi onun disinda cok sükür iyiyim🙂
Senayyalcin Alsem Bende böyle diyordum ne zaman geçecek zaman diye düşünüyordum ama geçiyormuş gerçekten,kaç haftalıksınız☺️
Senayyalcin Dua35 Amin,İnşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız bebeğinizi🙏🏽Benim de özlediğim o kadar şey var ki sadece sabır diyorum ,bekliyorum,Çünkü bebeğim için değer 🥲🥰
Neslihan1903 Senayyalcin 35+3 bel ağrım hiç olmadı çatı ağrısı ile savaşıyorum eksiden magnezyum yeterli geliyordu artık kesmiyor çatı ağrısını toplam 8 kilo aldım covid olunca 2 kilosu geri gitti aynen şu an bebeğim sağ kolumun altında kaburgamı kıracak deli gibi dönüyor 😍
Senayyalcin Neslihan1903 Evet kaburgalar batıyor bir de bana özellikle sağ tarafım iç çamaşırı giymekte zorlanıyorum bu yüzden 🤷🏼♀️
Lazkizi3453 34+3 ve son 39 gün🥰 biraz sıkıntılarımız var bizim umarım gelişip gününü bekler minik köftem 🤲 Ve sizlerde sağlıkla kucağınıza alırsınız inşAllah 🤲❤️
Mutluuyuvaa Merhaba ben 33+4 haftalık hamileyimde bu aralar adet ağrısına benzeyen bi ağrı var karnımda çok artıyor bi anda kesilip sonra devam ediyor sizde yaşadınızmı 🙄
Senayyalcin Mutluuyuvaa Aslında normal olduğunu düşünüyorum çünkü bebeğin en kilo almaya müsait olduğu büyüdüğü zamanlar yine de randevu gününüz geldiğinde danışın isterseniz ben hiç kasık ağrısı çekmedim hep bel sıkıntım oldu 😍😍
badecanisik Senayyalcin ben bıraktım magnezyumu 1 hafta oldu sen yenimi başladınn. Niye bukadar geç başlattı doktor acaba
cansugrn Senayyalcin ne kadar güzel prenslerimz olcak insallah🤲💙 benim zorunlu sezaryen olcak 19 20 nisan demisti doktorm ama 36.haftaadan snra tam netlestirirz günü dedi bakalm