gulbahar0505 Esrasn Dün öğlen doğurdum oğluşum küvezde şuan Allahın izniyle bi 2 hafta içinde oda cikicak 😊
Attent Esrasn 38+5 şükür olduk cok rhaat gecti hamilelik gercekten cati dar olduğu icin sezeryan 1 nisanda doğacak oğlum ins
fulakinci Esrasn bu ara en çok gördüğüm postlardan biri sanırım. Doguramiyoruz🙈😀 39+6 olduk an itibariyle. Gece ara ara gelen yalancı sancı var o kadar. Carsambaya kadar beklemedeyiz. Sonra sanırım suni sancı verilecek artık 🙈🙂
senakhrmn Esrasn Kesinlikle 😇 salı günü randevumuz var bakalım,sezaryen kararı alırsak gün verir artık heralde 🙄
fulakinci Damla_190 aynı günümüz sizinle. Kızınız mi olucak erkek mi 🙂 benim kız olucak bayağı bir nazlı çıktı 😀
karabc svkzynp aynıyız ama benim çarşamba alıcaklar erken doğum riskinden dolayı inşallah sizin gününü bekler🌸
Gamze61a svkzynp 38+6 bende de tık yok hem çok heyecanlı hemde çok tedirginim nasıl sancı gelecek nasıl olacak diye
senakhrmn Esrasn İnşallah canım benim sağlıkla gelsin. Benim doğumsal kalça çıkığım var,muhtemelen sezaryen olucak ama yinede salı günü çatı muayenesi olucam bakalm hayırlısı neyse o olsun.
Mucizem_27 38 haftalık olduk saat gece 12 itibariyle bakalım ne zaman gelecek sabahta muayene gidecem bakalım ne diyecek doktorumuz
fulakinci Esrasn kesinlikle yalanmış bizim kızlar bunu kanitlamis oldu. Zaten koç burcu olucaklar şimdiden inat ediyorlar belli ki😀🙈 napalim sağlıkla gelsinler de. Size doktorunuz ne dedi biz en geç çarşambaya kadar beklicez.sonra müdahale ederiz dedi
Helinrojbinn Esrasn ilk kizimi tam 39+0 da dogurdum. bu da kiz bu gun 39+0 olduk ins sabaha sanciyla uyanirim 😁
Aysentass Esrasn 38+0 olduk doktor kanala inmiş çok aşağıda iki güne doğar dedi iki gün geçti ama tık yok