NevrazerYlmaz Bizimkide 38+3 ne gelen var ne giden zaten kanala tam indiğinde hareketlerinde azalma olurmuş bizimki boksör mübarek ☺️
Zeze03 kkrcdg bendede tık Yok ama ben sezeryan olucam Bebek iri gününü beklersek kilosu beşi bulucak devlette de özelde de aynı şeyi söylediler bende kabul ettim sezeryanı allah yardımcımız olsun
Bernadoruk Bnde 38+4 üm ne sancım var ne bebiş kanala girmiş nede açılmam var hiçbişe yok🤷🏻♀️Norml doğum istyrm ama bakalım ne olck hergün belki bugün gelir diye bekliyrm😂bnmki erkek ama kız gibi nazlı gelmiyo😂
SemaOnur Bernadoruk Bizde 38+6 olduk ama bizimde başımız daha kanala inmemiş her sabah acaba bugün mü doğcak diye bi hevesle uyanıyorum ama benim oğluşumda nazlı çıktı 😂😂
Arya92 Arya92 yok ultrasonda görüyor kafasını yerlestirmemis dedi.ozanan haraketleri yavasliyormus ama bizde aşırı haraket var.
Haziran Ben de çok merak ediyorum sancı bi anda gelir mi diye 😊 ha bugün ha yarın derken zaman geçmiyor sanki 38+2 yiz bizde bebeğim gun geçtikçe kilo alıyor böyle olursa sezeryan olmayı hic istemiyorum ama önemli olan küçük kızımın sağlığı ☺ bugün doğururuz Insallah 😁
Deletedmom404 kkrcdg ya ben 🤦♀️39+6 hala bi belirti yok doğurmak istiyorum gerçekten artık aklıma gelince düşüncelere daldığım Doğum korkusu bile kalmadı artık doğursam yaa 🤦♀️
Arya92 kkrcdg p.tesi kontrole gidicem dogmazsa 🤗😂ozaman alttan muayene edip bakarız neden doğmuyor diye dedi.sancilarim oluyor ama devamlı değil.o bakalım bekliyorum sancı gelsin de gitmesin diye ama kaçıyor 🤣🤣