• Gebelik
  • 38 haftalıklar bakabilir mi

Kızlar bende hiçbir belirti yok. Ne sancı ne bel ağrısı ne kasık ne de göbeğin aşağı inmesi vs. Her şey normal suyu kilosu hareketleri. Bu sebeple sizce 40 haftayı geçer mi doğum sürem. Ya da böyle hiçbir belirti yokken bir anda sancı oluyor mu hiç duydunuz mu ya da yaşadınız mı
    Hiramerve06 su Doğum anında değil de önce gelince Doğum zor oluyor diyorlar öyle mi oldu yoksa kolay mı doğurdunuz 😊
      kkrcdg ayni durumdayim tik yok ansizin bisey olurmu diye hergün bir umutla uyaniyorum, son haftalar nedense hic gecmek bilmiyor sanki.
        Bende 38+3 şuan bir belirti yok .bekliyoruz 💕
        Bende ayni durumdayım tik yok 38+5 haftaligim zaten kafasi kanala yerleşmemiş onumuzdeki hafta ayni olursa sezeryan olucak sanirim🙈
          Evet benim kizimda kanala yerlesmedi 27-28.haftadan beri basasagida ama kanalı bulamıyor haraketi ondan herhalde yavrum😀🤷
            kkrcdg yok pek farklı bi zorluk oldugunu sanmıyorum ilk dogumum oldugu için kolayını zorunu bilmiyorum 12 saat surdu kızımı kucagıma almam ama sadece son 2 saat şiddetli sancım oldu onun dışında ara ara olup kesildi ama çok korkulacak bi zorluğu yoktu şükür
              Edos neden normal doğumu beklemeyeceksiniz 😊
              • Edos bunu yanıtladı.
                Arya92 kanala yerleşip yerleşmediğini ultrason ile mi görüyorlar :)
                kkrcdg bebek kanala girmezse yapacak birsey kalmiyir pek fazla. Bekledikce bebegin kilosu articak yine olmicak. Hayırlısını istiyorum sadece ☺
                  Yarin 38+5 oluyorum 2 gundur belim kopuyor yarin doktor randevum da var insallah dogum yakindir bayramda gelcek gibi hissediyorum hep ama ☺️
                    kkrcdg yalnız değilmişim 🤦🏻‍♀️ Bende de ne gelen var ne giden🤦🏻‍♀️ İnsallah arkadaşların da dediği gibi bir anda geliverir de 40.haftaya kadar beklemeyiz