iikiizler Sancıyı nasıl ayırt edebiliyoruz acaba? Yani olsa zaten anlamam imkansız mı sizce? İkiz gebelik 30 haftalık olunca korkuyorum
Nuray23 iikiizler adet agrisi gibi belin kasiklarin filan agriyor benim oyleydi ama cok da rahatsiz etmiyordu nst de sanci var dedi doktor. Ama malesef daha hafta olarak 36dayim o yuzden erken oldugu icin sancilari durdurmaya calistilar. Hayirlisi artik
Kbra3344 iikiizler Sancı anlaşılıyor bildigi belimden karnıma vuran sancı 50 saniye sürüyor ama nefes aldırmıyor vede düzenli dkka da gelior benim 10 7 5 7 5 4 3 5 dkka oldu en son ıkınma hissi gelince çıktım evden 🤭
Kbra3344 Nuray23 Ay bende öyleydim kuzu 36. Haftadan belli sancım var yatış veriyorlardı yatmadım imza atıp çıktım hep alttan baktı bide 3 gün leke geldi maf olmuştum ama 39. Haftada aldım kucagıma hamd olsun ❤
Hulyaaaa Kbra3344 Dayan cnm rabbim kuvvetini arttırsın. benim ilk doğumun sezeryandi inanki normal olması icjn o acılara katlanirdim ama acil sezeryan oldum 33 haftalık.
Kbra3344 Hulyaaaa Ayn Allah razı olsun ❤ gerçekten normal çok güzel Bi duygu sıcacık çıkışı dünyalara bedel demekki rabbimin Bi bildigi var seninde hakında hayırlısı böle miş saglıkla aldıysan en mutlusu sensin 💋
Mutlulugumm123 Rabbim sagsalim kavuşmayı kucaginiza almayi nasip etsin inşallah 🙏 Bir avazda acisiz sancisiz kurtulun ikinizde. 🍀❤️
Asyaaa94 Kbra3344 Rabbim yardımcınız olsun bir avazda kurtulursunuz inşallah Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız 🙏
Kbra3344 Herkez den Allah razı olsun ❤ ❤ dua edenlerden inşallah rabbim herkeze böle dogum nasip eder
NazMelis Kbra3344 hayırlı uğurlu olsun, Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah, 39+1deyiz darısı başımıza inşallah 🤲🏻
Hulyaaaa Kbra3344 gözün aydın kuzum mis gibi kokusunu bol bol içine çek 💓 o agrilae sancılar hepsi unutuldu demi 🤗 rabbimin mucizesi böyle birşey işte
Kbra3344 Kbra3344 Gerçekten öyle ama nasıl çıktı anlamadım kaydı gitti içimden dedim 😂 ben mi dogurdum inanamıyorum halen
Kbra3344 Hulyaaaa Ayn kuzu o sancı bitti gitti kuş gibi oldum ama işte dikiş var o dürtüyor mis kokulum öpmeye kıyamıyorum hiç öpmedim daha kokusunu çekiyorum 😘😘
Kbra3344 NazMelis İnşallah rabbim sanada kolay dogum nasip etsin inşallah sancın olursa evde çek gerçekten zor ama degiyor 5 dka bir 3 dkka bir olunca geldim 😊dogum hamede fazla kalmadım 5dkka sürdü allahıma hamd olsun ❤
NazMelis Kbra3344 maşallah 🧿 İnşallah bizim doğum da sağlıklı güzel kolay olur, bizim hastanemiz biraz uzak o kadar bekleyemem ama inşallah kolay sağlıklı doğumlarımız olsun hepimizin 🤲🏻