Hulyaaaa Kbra3344 Allah kurtarsın cnm rabbim kucagina almak nasip eylesin 🤗 doğum esnasında bizleri unutma dua et olur mu. Doğum anında edilen tüm dualar kabul olurmuş
Zumra45 Kbra3344 Rabbim yardımcınız olsun inşallah sagssaglım kucagınıza almayyı nasip etsın rabbım 🥰💕🤭
Kbra3344 Hulyaaaa İnşallah canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun çok zor sancı anı 😩 nefesimi kesiyor ama sonu mutlu son olacak minik kuşuma kavuşacan allahın izniyle 😊
Hulyaaaa Kbra3344 Dayan cnm rabbim kuvvetini arttırsın. benim ilk doğumun sezeryandi inanki normal olması icjn o acılara katlanirdim ama acil sezeryan oldum 33 haftalık.
Mom103 Kbra3344 Allah yardimcin olsun saglikli dogumlar kardesim. Bizde boyle bi post acip dua isteriz dogum icin in şə Əllah 🥰♥️
H-M Kbra3344 rabbim yardımcınız olsun bi avazda kurtulun inşallah bizede dua edin kolay doğumlar için
Defnemeysera Hayırlısıyla sağlıkla gelsin annesi bende bekliyorum 40 4 üm kızım inatcı hiç sancımda yok siz kacıncı haftadasınız 🙏
Nazlideniz91 Kbra3344 Ne mutlu size, sağlıkla evladınızı kucağınıza almanızı dilerim☺️Darısı bizlerin başına. Allah hepimizi bir avazda kurtarsın inşallah ❤️
Zeynepelf Kbra3344 yaa nasıl başladı canım direk 7dakikayla mı, benim de yarım saatte bir giriyor ama yalancı mı gerçek mi bilmiyorum. Bi adet sancısı gibi karnıma belime giriyor sanki adet olmusum da kan gelmiş gibi hissediyorum 1-2 dakka surup geçiyo