Dilekcnkn Cennetulmeva ayrıca medipol sefaköy var ben tuğba hanıma gittim memnun kalmadım birşey sormayana kadar söylemiyor pelin var o iyi rumeli olarakta yağmur yüce başsoy var ona bir kez gittim İnstagram falan hep baktım yorumları okudum memnun kaldım ama takipli hasta olmak için bht’ye gittim
busraslan1 Burcunuz Yenibosna nisa ya gidebilirsin. Medipolden hiç memnun kalmadım. Rumeli hakkında bilgim yok. Vera da 4 lü test yaptım 320 TL. Yenibosna sefada 2li test 250 TL.
Dry34 busraslan1 250 tl den başka ücret talep ettiler mi ikili test için ben farklı bi hastaneyi aramiştm bana dediler ki biz ücret hakkında bilgimiz yok ama farklı ücretde isteyebilirler demişlerdi
Dry34 GultenY şimdi aradım sordum muayene ücretini verebilriz oda 100 tl dedi . Dedim ki ikili test için kaç gün önceden randevu almamız lazım bir gün önceden alabilirsiniz dedi. Siz nasıl yapmistiniz
GultenY Dry34 ben randevu almadım direk gittim herhangi bi doktora muayne için randevu aldım doktora çıkınca ikili test istiyorum dedim bi kağıt verdi alt katta kan aldılar 10 gün sonra sonuc çıkar dedi on gün sonra gidip aldım
GultenY Dry34 bana da telefonda söylemediler muayne 90 TL idi iki ay olmadı ben gideli ikili test te 80 falan işte hadi olsa olsa 100 olmuştur Sefaköy de daha ucuzu bulamadım
Nursel67 @Tncgamzee ben genel anestezi oldum beynimde kist var spinal olduğunda kistlerin patlayabilir dedi doktor
Gamzeeakt Burcunuz Halkalı meydanda burgerın üstünde rezidanslarda Ali Çelik var orayı bi deneyebilirsin muayene 120 t çok memnun kaldığım bir doktor
Mrvgl GultenY Ne kadar iyiymiş Gürkan beyin ücreti. Ben medipolde 130 lira veriyordum keşke direk ona gitseymisim
Mrvgl GultenY Evet medipolu geçen hafta bıraktım,devlete gidicem doğuma diye. Bir kere giremedi eşim, bir kere ekrandan kayıt bile yapamadım foto ve video çekimi yasak diye.
Mrvgl GultenY Peki Gürkan beyde doğum yapmak istiyoruz diyelim. İstanbul Hospital de doğum 2.500 sanırım. Kendisi extra ne kdr aliyor