Burcunuz Küçükçekmece civarı doktor önerebiliceniz bı yer varmı yeni tasinfik bı doktora gittim hiç memnun kalmadım bide doğum ücretleri hakkında bilgisi olan varmı özel mi devletmi tercih ettiniz 😔
teachervera Burcunuz semt olarak nerdesinz? Ben başakşehir de oturuyorum ikitelli batı bahat a selda mutluay a gidiyorm 🤗çok memnunum doktorumdan
Nursel67 @Burcunuz benim yarın doğumum var Rumeli hospital da en başından beri oraya gidiyorum doktorum da çok iyi
Cennetulmeva Dilekcnkn ne kadar acaba ücreti? Serpil hanımı önerdiler bana ama herkez çok pahalıdır dıyor o hastane için
Nursel67 @Burcunuz Hasan bey o hastanedeki tek erkek kadın doğum doktoru benim doktorum yağmur hanım çokta iyi bir doktor
GultenY Dry34 çekmece de en uygunu Rumeli 168 TL muayene dahil muayenesiz yapmıyor medipol 600 küsür dü Vera 345 idi
Nursel67 @Burcunuz doğum ücretlerini sormuşsunuz normal doğum 1950 TL zorunlu sezeryan 3300 TL isteğe bağlı sezeryan 3500 TL epidural 800 TL en son medikal muhasebede bu fiyatlar geçerliydi muayane ücreti de 100 TL
Dry34 GultenY teşekkür ederim. Fiyatı uygun geldi rumelinin bi kaç yeri aradım sordum 500-600 900 dediler. Rumeliyide arıyım ben bugun
Dry34 GultenY şimdi aradım sordum muayene ücretini verebilriz oda 100 tl dedi . Dedim ki ikili test için kaç gün önceden randevu almamız lazım bir gün önceden alabilirsiniz dedi. Siz nasıl yapmistiniz
Mrvgl GultenY Ne kadar iyiymiş Gürkan beyin ücreti. Ben medipolde 130 lira veriyordum keşke direk ona gitseymisim
Dilekcnkn Cennetulmeva ben Neslihan hanıma gidiyorum batı bahata gittiğim için indirimle muayne ücreti 304′ten 247 tl oluyor normal doğum da 8500 dediler bana
Dilekcnkn Cennetulmeva ayrıca medipol sefaköy var ben tuğba hanıma gittim memnun kalmadım birşey sormayana kadar söylemiyor pelin var o iyi rumeli olarakta yağmur yüce başsoy var ona bir kez gittim İnstagram falan hep baktım yorumları okudum memnun kaldım ama takipli hasta olmak için bht’ye gittim
Emina17 Bende halkalı da ki Gürkan Ağralı ya gidiyorum. Gercekten muayenesi çok güzel hrr seferinde detaylo gibi bakiyor 150 tl muayene ucreti dogum hastaneye gore degisiyor. Fiyat listesi var kendinde en uygun hastanesi İstanbul Hospital normal dogum 2500 sezeryan 3200 olmasi lazim yanilmiyorsam duzenli gitmeseniz bile bir kerede olsa bu doktorda muayene olmanizi tavsiye ederim bebisi güzel detaylı görmek isterseniz ❣️
Emina17 Ben Rumelide bir ebe duydum sonradan o ds cok iyi diyorlar onun haricinde Rumeliden cok memnun kalan duymadim, Medipol de oyle zira doktordan doktora fark ediyor. Medipolde Fatma hanim varmis sanırım bi tanidikda ondan cok memnundu.