Yglzr Derinin-annesi Bari önemli değişiklikler olursa post açıp bizleri haberdar et sana zahmet çok faydalı olur bizler için ☺️☺️🥰
Derinin-annesi Yglzr Valla şu an hamilelikten dolayı piyasadan uzaklastım.Çok detaylı takıp edemıyorum ama siz bir durum olursa bana yazın burdan bildigim kadarıyla cevaplamaya calısırım.Ama öbür türlü pek vakit ayıramam :)
Yglzr Derinin-annesi tamam canım 😊 ya ben yarına açıkçası gidip 10bin tlye çeyrek alacaktım ama şuan ne yapacağımı şaşırdım açıkçası sanırım şuan hiç bişey yapmamak en mantıklısı 🤦♀️🤦♀️
Beril55 44Queen bizde 2 gün önce altin alalım dedik belki yukselir diye ama bu kadar tahmin etmedik sevinsek mi üzülsek mi bilemedim valla ülke batıyor 😳
Derinin-annesi Yglzr benİm al sat tavsiyesi vermem dogru olmaz.Yarın bir Türkiyenin de acılısını bekleyin.Acıklamalar vs olursa ona göre hareket edersiniz daha dogru olur.
Purpura26 Safisss Çok uzun süre bu fiyatlarda gitmez düşer diye düşünüyorum yani öyle umut ediyorum eğer daha da yükselirse vay halimize diyelim
BurcuP 44Queen neyyyy?? Cidden mi şaka mı😳 ya Pazar gecesi milli aktivitemiz olan çocuk yıkadım okul öncesi😃iki saat telefona bakmadım neler olmuş 😳😳😳