Fatili Hulyakizakli Ben erkek hissediyorum canım ama hayırlısı aslında erkek bebek hareketli olurmuş derler ama bilemedim yakında ogrenicem insallah😇
Sedacakir Bol ekşili marul salatası 😅 ilk üç ayım böyle geçti. Normalde salata yapmaya aşırı üşenen biri olarak nasıl şehvetle yaptığımı görmeliydiniz 😂 şimdi hiç bişey aşermiyorum geçti gitti 😂 30. Haftaya girdim
Fatili Hulyakizakli Eylül annesiyiz😍😊 bizde yarin 14 haftalık olucaz inşallah ama nisan da gidecem anca o zaman öğrenirim
Sedacakir Merve2334 cnm tuvalet ihtiyacı çok oluyor bu dönemde ben gece uykumdan uyanıyordum o derece. 3 aydan sonra düzene giriyor merak etme. İçine sinmesi için doktorunu arayıp sor canım yarın
Goknur1410 Hulyakizakli ekşi erik rüyalarımda sayıklıyormusum aradık bulamadık bende onun yerine arjentin elması yedim onu hayal ederek ben vazgeçtim erik gelmiş içine 4tane koymuşlar kapin içine 30 tl dior dedim bu benim dışımın kolugunu doldurmaz almadim zaten vazgeçmişim gelmiş piyasaya 😃😃😃😃
hamileana Hulyakizakli yeşil erik aşerdim ama 3 tane erik için 50 tl istediler bende almadım karışık turşu almıştım onun içinden erik turşusu çıktı onu yemiştim 😂
Cgdeem7 Kızlar aşermek nasıl oluyor bi an canının istemesi mi mesela birinde görüp canının istemesi aşerme oluyor mu