Beril55 Hulyakizakli insallah canım🤲🏻🥰senin oğlan çok aksi çok enerjik olacak desene şimdiden durmuyo karnında 😄💙🧿
Fatili Beril55 Canım bana gore pisti valla ondan söyledim maskesiz fln gitme. Ayy maşallah😍 kalp atışını duydun mu
Beril55 Fatili asla maskesiz gitmem zaten🥰cuma günü duyduk daha çok yeni🙈 u arada senin kaç haftalık sordum mu hatırlamıyorum ama🙈😄
Beril55 Hulyakizakli 26 yaşındayım😊ilk kez anne olucam🙈ama ablamın ikizlerini büyüttüm hemde prematüre.o yüzden deneyimim var😂
Haticeozensen Bebek3444 benim o kadar çok oldu ki hep rüyamda görüyorum geceleri korkuyorum artık yeter görmiyim diye bi süre sonra bayıyo 😄😄
Hulyakizakli Merve2334 korkmayın en kötüsünü düşünmeyin bi fikrim yok ama idrar sıklığı çok yaşanıyor ondan da olabilir
Fatili Beril55 Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin 🙏🏻😍 biz yarin 14 haftalık oluyoruz inşallah canım.
Hulyakizakli Beril55 ahh teyzelik anneliğe en yakın duygu ❤️ 3 sene bende ablamın çocuğunu büyüttük yanımızdaydı çok tecrübeliyim 😂 23 yaşındayım ilk hamileliğim benimde
Renaaa Hulyakizakli hala hiçbişi daha 4 haftalık :) Ne zaman aşerecem yaw Benimki bi koşsun sağa sola :))
Senemolcay Hulyakizakli 12 haftalıkken karpuz 🍉 aşerdim rüyalarıma giriyordu😅eşim sağolsun buldu yedim