Beril55 Hulyakizakli 😞.senin yine aradığın yok benim aradığım var ama gönderim yok insanın hepten içi gidiyo yaa🙈🥰
Hulyakizakli Beril55 canakkaleden.com diye bi sayfa var orda buldum ama tükenmiş şeftaliyede baktım o hiç yok
Haticeozensen Çiğ köfte aşermiştim ilk bayıla bayıla yedim şimdi kokusundan midem kalkıyo anlamadım nasıl oldu 😄
DenizSayer Hulyakizakli valla ben erik şeftali kiraz çağla ama erik var ya allahım çok aşeriyorum iş nedeniyle doğuda yaşıyorumda bulamıyorum hiçbir yerde memleketimde var ama 🤧
Fatili Beril55 şırnak merkezde mi yoksa ilce de mi canım bende Beytüşşebap dayım burada hic bi şey bulamiyoruz bende kokoreç aserdim ama yapan bi Yee yoktu kaldım öyle 🤦🏻😋
Beril55 Fatili ben merkezdeyim canım.sende çok kötü yerdesin yaa geliş gidiş bile sıkıntılı o taraftan😞doktora nereye gidiyosun napiyosun senin durum benden daha vahim
nazmiyeee Hulyakizakli konyadayım kuzum bende yakınsak göndereyim diycektim ya 3 günde anca gelir sana buruşur kalır ya 😞
Fatili Beril55 berbat vallahi faaliyet olacak da öyle gelicez 1 kere cizreye gittim özele bide burada aile hekimi var arada ona gidiyorum canım ama alanı değil ya yine de ne söylerse söylesin pek güvenmiyorum
nazmiyeee Hulyakizakli canım çağla gibi işte yeşil nektarin çağlası yaz nete bak onun aynısından var burda
Beril55 Fatili canım bende Cizre’ye gidiyorum seraf Abay diye biri ama ilgisiz bi doktor Cizre tıp merkezi nde Cem Cengiz’e gidecem artık.senin adına üzüldüm yaa 😕
Fatili Beril55 Ben cengize gittim canım 6 haftalikken baya ilgilendi iyi bi doktor ama hastane biraz pis dikkat et