Merhaba gümüş kapağı çok öneren var ama iyi gelir mi bilmiyorum anneler. Bende denemek istiyorum ama pahalı baya sanırım bidaha kullanmayacak anneler varsa talibim gümüş kapağa 😊

Baharburcu
    E bebek’in kendi markası olan 999 ayar gümüş kapakları indirimdydu aldım ☺️ sizde bakın isterseniz belki Uygun gelir

rukiyyee
      Meme ucu yaralarını iyileştirici özelliği var krem filan kullanmaya gerek kalmıyor

Safisss gerçek gümüş değil işe yaramıyor diyorlar acaba siz memnunmusunuz ben ilk kızımda öldüm emzirirken tek göğsümü emzirdim diğerini emziremedim o yüzden tek umudum gümüş kapak

Baharburcu
          Ben daha yeni aldim kullanmaya başlamdm ama e bebek den aldım sertifikali 999 ayar ,925 ayar olursa faydasi pek olmuyor

Busbus58
            Ne güzel inşaallah bende faydasını görürüm ☺️ bu arada gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsn 🌸

İlk doğumda mafoldum ikincisinde göğüs kalkanı önerdiler bebeği onunla emzirmiyorsun sadece emzirmediğin zamanlar kalkan göğüste takılı kalıyor ve memeyi nemli tutuyor hiç bir sakınca yaşamadım.Mutlaka kullanımın kreme hiç birleşe gerek kalmıyor

Safisss e bebekten alsam faydası olur yani demi çok acı çektim ben çünkü o yüzden benim için çok önemli canım

E bebegin kendi markasini aldim 999 ayar olani 120 liraydi bakalim nasil cikacak

Baharburcu ben bir talihsizliktir Sütüm gelmediği için kullanamadım. İkinci el satış uygulamalarında benim gibi hic kullanamadan satan anneler var yada az kullanılmış gümüş kapaklar var. Oradan piyasasının altına satın alabilirsiniz. Bence bir bakın.

Baharburcu kalkan ağır yaralarda işe yaramıyor benim çok pis bi yaraydı emziremedim tek meme emzirdim. Kalkanda işe yaramadı gümüş kapak alcam tek umudum o inşallah işe yarıyordur

Ymsa bende aldım avent göğüs kalkanı doğum öncesi kullanmak gerekir mi yoksa emzirmeye başlayınca mi gerekiyor süt biriktirmek için Baska bı aparatı da var hatta

• Ymsa bunu yanıtladı.