Kızlar benim 2.gebeliğim. 21 aylık oğlum var. İlki kanamalı düşük tehlikesi ile geçti. Merak ediyorm 2.hamileliğimde de olur mu tehlike herhangi bir şey. Doktor ilkinde düşük tehliken olduğu için ihtimal artar dedi. Aranızda benim çok rahat geciyor diyen var mı.
Hiçbir sıkıntı olmadan geçiren var mı hamileliğini
Zeynepn Düşük tehlikem yok ama ağrılardan ölüyorum. Bi an önce doğurmak istiyorum. Vallahi metanetliyim. Yoksa burda yazanlara bakıyorım azcık beli ağrımış doktora koşuyor. Benim yerimde olsalar hataneye yatış yaparlar. İmdat diye bağırmak geliyo içimden
Zeynepn ilk hamileliğim çiçek gibiydi bunda aşırı zorlanıyorum. 35+4 oldm bakalm doğumumda ilki gibi kolaymı yoksa zormu olucak merak içindeyim🙄🥰
badecanisik ahh çicek gibi.ne güzel söylemişsiniz. Allahım yardım etsin inşallah bende öyle olurum
Zeynepn ogluma hamileyken en basindan beri erken dogum riskim vardi oglum 2 yasinda ben 19 haftalik hamileyim bunda erken dogum riskim filan yok ve cok rahat geciyor hamileligim
- Düzenlendi
Zeynepn Hic sorunsuz gebelik geçiren eski topraklar sanırım. Bol bol da doğurmuşlar maşallah 😂🤭 şimdi bizler mi nazlıyız yediğimiz içtiğimiz doğal değil, yerli üretim yok hep ithal ondan mi faydasız anlamıyorum 🤷🏻♀️Ama eskiler gibi güçlü kuvvetli değiliz valla her yerimiz ağrıyor. Düşük tehlikesi olmayanın vücudu ağrıyor, öyle olmasa midesi yanıyor, yok başı ağrıyor, gözü görmüyor 🤭 hepimiz dökülüyoruz valla Allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimize🥰🤲🏻🧿
Bu 3. Hepsi de kötü gecti hamilelik benim imtihanım resmen. İlkinde ölü Doğum yaptım çünkü kan hastalığım vardı tedavisi yokmuş ömür boyuymuş 2. De kan hastalığımla koşturup dururken birden rahim kısalıgı başladı 7 aylık Doğum yaptım oda hastane de yata yata şimdi 3. De 2 hastalıkla birden uğraşıyorum haftada 3 kere hastaneye gittiğim oluyo bunlar söz konusuyken hamilelik agrıları şişkinlik gibi basit şeyleri göz ardı ediyorum sağlıcakla kucağıma alayım bana yeter
Asyakuzusu ağrılar içinde en iyi şey bence yürüyüş ve hareket etmek . Bende hemen her ağrıda doktora koşanlardanım açıkcası zar zor olduğu için .
Nilsubatu progesyan kötü bir ilaç mı bende 4 haftalık hamileyim hafif kanamam oldu doktor hemen başlattı.
Zeynepn inşallah canm benm benim. bu hamileliğimde 4 aydan sonra risk çıktı aşağıdaydı 1 ay yattm çok az hareket ettm yukarı çıkınca rahatladm… Neredeyse 6. Aya kadar mide bulantısı ilaçlarıyla beslenebildm. İlk hamileliğimde hiç böyle değildi hiç anlamadm nasıl geçti hamilelik. Her hamilelik kendine özgü oluyor umarım senin ilk gibi zor geçmez🙏🙏
Zeynepn insallahhh dinlenmeye bol bol vakit ayirmaya calis imkanin varsa benim en buyuk avantajim oldugunu dusuyorum. Halsiz hissettigimde hemen uzaniyorum yataktan sabah en erken 10da cikiyorum . Geneldede gamsiz bir insanimdir beni strese sokmak cok zordur kesinlikle bunlar sayesinde iyi kaliyorum yani bence 🙃😊
Nursel725 Keşke öyle olsaydı. Benim en büyük ağrım genital bölgemde. Yürüyüş yapınca uyuyamıyorım, temizlik yaptım bugün hareketse hareket şu an ağrıdan kıvranıyorum uyuyamıyorum. Karnım, siyatik ağrılarım, belim, el ayak şişliklerim. Şu an ameliyata alsalar hayır demem. 2.gebeliğim tövbe ediyorum. Böyle bi acı yok. 10 kere sezeryan olurum bana daha kolay. Çaresizlik kadar kötü bişey yok