Handankzu ttba ya bendede oluyo arada acayip bi kaşıntı bacaklarım da özelliklle kurududa nasıl olacak bende bilmiyorum 🤷🏻♀️
Elfatav Handankzu ben de 15 ekim doğumluyum 38. Haftama geliyor belki doğar o gün 😁 rüyamda erkek görüyorum ben hep 🤭
Handankzu Elfatav yaaa bende 15 ekimde doğdum ama 29 ekim gözüküyor doğum tarihi hep kız hissediyorum ve rüyamdada gördüm 🌸☺️
mrbryldz Handankzu 9+1 olduk biz de bugün 😇 sanırım şu bulantılarımız geçse hepimiz rahat edeceğiz 🙄☺️
Handankzu mrbryldz evet ya keşke şu rahat aylara geçiş yapsak gerçekten sanah kalkmak istemiyorum şu bulantı yüzünden 😅
_haziran Handankzu bende 10+2 yim 2 gündür karnımın çıktığı belli oluyo çok erken değil mi aynı kilodayım bu arada 🥰
14513 Cansusuem bize de 14 ekim dediiii🤗 bende bugün 11+2 oldum sağlıkla alalım kucağımıza inşallahhh🤗♥️
Rceyda Hanımlar iyi akşamlar🙋🏻♀️Aranızda serklaj olan yada olacak olan var mı? Ekime kadar beraber ilerleyelim.
ttba İkili test yaptıran var mı, aç olmaya gerek yok değil mi? Ayrıca test sonucu ne kadar sürede çıkıyor illa hastaneye sonucu öğrenmeye gitmek gerekiyor mu
Babyfirst ttba ben pazartesi günü yaptıracağım doktorum aç gelmene gerek yok dedi hatta öğleden sonra randevu verdi testte 3 gün içinde çıkarmış herhalde telefonlada görüşülebilir
Dada906 ttba yaptırdım canım aç olmaya gerek yok önce ultrasonla bakılıyor zaten onu hemen öğreniyorsun ikili testin sonucunu 1 hafta sonra dedi doktor ama 2 gün sonra çıktı
ilahiliaa26- Littlespy merhaba bir şey sorucam 1 Ekim diye doktorunuz mu dedi ben 14+1 im uygulama da 7 Ekim yazıyor Doğum tarihi henüz doktorum Doğum tarihi demedi bana da merak ettim
Littlespy ilahiliaa26- son adet tarihime göre uygulamalar 1 Ekim hesaplıyor :) ne zaman doğacağını sadece Allah bilir 😃
Merve-1109 ilahiliaa26- canım ben 14+3 üm tahmini doğum tarihi 7 ekim dedi doktorum uygulama da da o şekilde çıkıyor
ilahiliaa26- Littlespy tabi ki allah bilir de tahmini Doğum süresi bende hep Ekim’in ilk haftası bitince çıkıyorda arada 2 hafta var size doktorunuz mu söyledi diye merak ettim.. teşekkür ederim, sağ Salim alın bebeğinizi kucağınıza iyi akşamlar
Littlespy ilahiliaa26- yok doktorum demedi ama ultrasonda bebeğin boyu ölçülürken ultrason da yaklaşık bir hesap yapıyor.