Bal_annesi Handankzu ya bende ilk günden beri beri kız hissediyorum rüyamda da kız gördüm oğlumda da erkek hissedip erkek görmüştüm vakalım hayırlısı 🌸
14513 Cansusuem bize de 14 ekim dediiii🤗 bende bugün 11+2 oldum sağlıkla alalım kucağımıza inşallahhh🤗♥️
Babyfirst Merhabaaa 9+4 teyiz sabah bulantısı ve gün içindeki mide yanmaları haricinde iyiyiz çok şükür ikili testleri yaptıran veya yaptıracak olanlar kaçıncı haftada gidiyorsunuz
Nurr_1 Handankzu 10+4 tahmini doğum 24 ama sezeryan olacağı için 14 Ekim gibi Dedi doktorumuz bakalım ☺️ ilk bebisimi de 30 ekimde almıştım kucağıma 🌼
Bebikoannesi @Handankzu benim çok iyi Allah’a şükür mide bulantım felan hiç bir şeyim yok 🙏🏻 Sadece uyku ve şişkinlik 🙏🏻 Sizin peki ?
ttba 8+4, benim de eller-kollar-sırtım gibi yerlerde kaşıntılarım var. Egzama değil şükür ama cildim kuru ve kaşı kaşı sonunu düşünemiyorum. 1 ay sonra doktora gideceğim, gliserinli sabun, bebe şampuanına döneyim diyorum var mı öneriniz. Teşekkürler
Handankzu ttba ya bendede oluyo arada acayip bi kaşıntı bacaklarım da özelliklle kurududa nasıl olacak bende bilmiyorum 🤷🏻♀️