[silindi] Şalgam suyunun zararı varmı bebeğe 2ayligim bikac bardak içtim hala içiyorum valla çok güzel
Asyakuzusu [silindi] Zararı var mı diye sorup. Halen içiyorum valla çok güzel demeniz🤦♀️ Bu ne yaman çelişki
Lulemom Abartmadığın sürece hiç bişiyin zararı olmaz. Ama 1 bardak yeter fazlası herkese zarar zaten.
[silindi] mlkkk 🙄Ay bikac bardak içtim ya dayanamıyorum kocamda kızıyor çocuğa bişey olcak diye arastirdim sebzelerden yapiliyomus sadece tuz fazlaymis içinde
mlkkk [silindi] evet tuzu sıkıntı ama bebekten önce sana zararlı tansiyonunu yükseltir filan gerçi alışıksan dokunmaz belki 😊
[silindi] mlkkk çok şükür tansiyonla ilgili hicbir sorunum yok evet alışkınım gebelikten önce den 😀 sadece bebeğe zararı olmasinda
Nrcnnnnn [silindi] canım ben çok içmiştim cidden çok severek tüketiyordum kilomda gayet iyidi fakat gebelik tansiyonu oldum dr turşu soda ve şalgama. Bağladı çok fazla içme bence
[silindi] Nrcnnnnn Tüh ya valla 1 litre lik Doğanay şişesinin yarısından fazlasını tükettim bir gün icinde ama benim heveslerim gelip geçicidir yarın canım istemez yeterki bugün doya doya iceyim
Gamze84 [silindi] [silindi] okunca gülümsedim dün bende aynen dediğin gibi doğanay şişesini aldım masada diğerleri içer bana kalmaz diye elimden bırakmadan içtim bugün fena ödem oldu
Dilara0 [silindi] aksine canım şalgam çok faydalı bi icecek. Tabi ki herşeyin fazlası zarar çok içmeyin yine de 😍
[silindi] Dilara0 valla 4 bardak falan icmisimdir Cay bardagina koyup tükettim tatmin etmek için kendimi az az ama baktım 1 litre şişenin yarısından fazlası gitmiş 😂