ozlem-t merhaba canlarım doguma tarafında yaşıyorum burda adım atsanız herşeyiniz laf ve kalabalık Bi akraba toplulugumuz var üniversiteyi bitirince evlen baskıları başladı o sırada eşimle tanıştık ve severek evlendik herkes gibi birbirimizi cok seviyoruz nişanlıyken bile eşim hediye olarak Bi kız bebek elbisesi almıştı bebek o kadar cok istiyorduk sana benzesin senden bitane daha olsun derdi o zamanlar bu beni cok mutlu ediyordu evlendik Bi ay iki ay üç ay derken olmadı ve doktora gittik ve hep geçikiyordu belki hamileyim diye sevinçle gittik ve ögrendim ki pcos vardı bende o zamanlar bu kötü Bi hastalık zannediyorum aglıyorum ama inanın en cok eşim için tabi o sıralar baskılar gelmeye başladı bebek yok mu sizle evlenen kuzeninki varmş başladılar örnek vermeye halim olmaz halim yok demeye korkarım hamilemisin yoksa artık baskı baskı her ay aglamak yorulmuştım etrafta görmek istemiyorsun diye mi her yerde hamile reklamlarda kolay atlatılmıyor bu süreç 1,5 sene sanki 10 yıl gibi olmuştu tedavilere devam ediyoruz yumurta geliştirici çatlatma ignesi daha Bi sürü ilç igne etraf baskısı devam olmuyordu bir türlü bu süre zarfında kırılma yasamaktan yorulmştım pcosta kilo cok önemli kayınvalideme gittik o günü hiç unutmam hamile komşusu geldi baya samimi Bi yemek yaptım ismini yazmım canı isteyen olur ona zorla yedirirken ben kilo vermek için az yemek zorundaydım bitane malum yine can istenilen bişey vardı sofrada ondan uzandım aldım doydum diye kalmamak için oyalanıyorum hamile olsanda aş erip yesen bunları dedi agzımdakini inanın yutamadım o gün krar verdim kimse benm hayatıma müdahale etmiycek tabi eve gelene kadar 3 saatlik yolda aglamaktan içim cıktı eşim aglama demedi arada göz yaşımı siler bakardım oda aglardı eve geldim whatsap sildim paketimi iptal ettim kimseyi aramayıp muhatap olmuycaktm sadece eşim ben ve annemle konusrdık en büyük ikinci destekçim iki ay devam etti morel bozmamak cok önemliymiş inanın iyiki bana o lafı demiş zayıfladım kendimi topladım eşime sım sıkı daha cok baglandm ve son işimiz hsg rahim filmi kalmıştı kalktım duş aldım giyindim bunun umut oldugunu biliyordum randevu saatimize yetiştik girerken eşime bu defa olucak inanıyorum dşye aglayarak girdim cekildiö cıktık eve geldik dinlendim ovulasyın yapmaya başladım ve yakaladım o ay hamile kaldım ve şuan minnak kızım 5 aylık teyzeleri hayatta kimse için üzülmüyceksin ve o onu dedi bu bunu dedi inanın cok etkiliyor o kadar igne ilaç olmadı stres yapmadığım üzülmedigm ay hamile kaldım ve ilk 3 ay kimseye demedim laf sayanlar kimse canım cicim ay kız mı toka alırız etek alırız zor günümde yanımda olmayan kişinşn ne tokası ne etegi evime giremez gerekene gereken cevabı orada verin kşsme size bu üzülür mü demiyor stresten uzak umutla baglanın inanın oluyor 😂