Yagmurum2 Daha yeni hamile olanlar 4+1 olduk ama ne bulanti ne kusma habire yiyorum kizmda 6 ay boyunca istifra ettim mutfaga giremedim 7 aylikken dogum yaptım aranizda benim gibi olan var mi normal mi acaba mide bulantisi olmamasi
tcasl Yagmurum2 her hamilelikte yada herkeste aynı belirti olmuyor benim 6 haftalıkken başlamıştı mide bulantım
zippirana Yagmurum2 benimde ayni şekilde oldu ilk gebeliğim 6bay kustum 7.ayda dogurdum 🙈. Bu seferde 4 haftalikta ogrendim hic olmadi ta ki 7. Haftaya kadar 14 haftalik oldum daha yeni azaldı. Ama her gebelik farkli inşallah hic olmaz rahatca geçer 💞
Fatma7666 Yagmurum2 Gözünüz aydın hayırlı olsun ne güzel işte brn öldüm hala aynıyım kusmalarım tavan 🥺🥺
Nimet16 Yagmurum2 aynıyız deli gibi iştahım var asla kusmak istemiyorum hep böyle devam etsin inşalalah😍
Yagmurum2 tcasl ilk gebeligimde de hic bulanti olmadi 2 3 aylikken kalbi durdu kurtaj oldum kizim da 6 ay cektim bundada hersey yolunda gider insalah hepimiz sağ-salim vakti zmaninda kucagimiza almayi nasip etsin rabbim
Yagmurum2 zippirana insallah hem rahat bi gebelik hemde zmaninda guzel dogum nasip etsin rabbim tum hamilelere
Yagmurum2 Fatma7666 sizinde en kisa zmanda gecer insallah rhat bi hamilelik yasariz hepimiz rabbimin izniyle
Fatma7666 Yagmurum2 Ben 4haftadan başladım bu akşamdan sonra 15haftalık olacam ama hala aynıyım sadece azıcık azalma oldu o kadar perişan etti sıpam beni 🥺🥲Amin inşallah düzelsem de keyfini çıkarsam 🥰🥰
Yagmurum2 tazeanne123_ bu haftalari carcabuk atlasak sağ-salim insallah tekmelerini duyana kadar hep endise içinde kalicam
Fatma7666 Yagmurum2 inşallah o günler biran önce gelir kusarken ölcek ciğerlerim çıkacak gibi oluyorum 🥲🥺Biran önce geçsin Allahım 🤲🥰
BirGolgi Yagmurum2 tebrikler öncelikle sağlıkla gelsin. Benim ilk hamileliğim yarın 9 hafta olacak. Bulantı ve kusmaya dair hiç bir an bile rahatsız olmadım. Hamile olduğumu anlamamı sağlayacak pek bir şey yok sadece daha kısa sürede yoruluyorum. Şimdiye kadarki kontrollerimizde de her şey iyi gidiyor dedi doktor. Tadını çıkaralım bu durumun 🥰
Ahsenleyl Yagmurum2 24 haftalık olduk çok şükür hiç bulantım olmadı☺️İnşallah siz de çok rahat ve sağlıklı bir gebelik geçirirsiniz🙏🏻
Yagmurum2 Aysun1983 bi kaybım var erken dogumum hep olumlu düşünüyorum ama endiseler kucagima alana kadar devam edecek