Yasmink Neslihan1903 hımmm alıp deneyeyim bakalım bu ara niye böyle oldum bilmem çok iyi gidiyodum şimdiye kadar hiç kaçamak yapmadım. Benim suyum da fazla tatlı yersem suyum patlarsa diye ödüm kopuyo mesela meyve yiyorum ya ya suyum şimdi gelirse diye gereksiz kaygıya korkuya kapılıyorum. Neyse bakalım az kaldı doktoruma sordum tip 2 ameliyatı varmış. Eğer doğumdan sonra devam ederse o ameliyatı olurum bu hastalıkla yaşamam nefret ettim bu illetten
Neslihan1903 Yasmink canım haftan çok güzel hiç takılma suya falan beni 37 de sezaryene alacaklar tansiyon ve şeker olduğu için benim tokluk şekerimden çok açlık yüksek bozulmuş açlık şekeri deniyormuş doğumdan sonra geçeceğini söyledi doktorum ama aldığım tüm kiloları vermemi istedi ama tansiyon sanırım kalıcı olacak 🥺
Yasmink Neslihan1903 çok geçmiş olsun bizler için hamilelik ne zordu değil mi😔napalım Allah beterinden korusun dicez. Tansiyonunuz da geçer inşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Bebişlerimizi sağlıklı bir şekilde alalım da kucağımıza bu sıkıntılar elbet unutulur. İyi geceler teşekkürler☺️🌸💜☺️
Cns_33 Yasmink çok dikkat et canm yinede bende arada kaçırıyorum ama suym falan iyidi en son .. 3 öğün beslen istersen akşamları acıkmazsın en azından
Yasmink Cns_33 çok dikkat ediyorum da dediğim gibi son zamanlarda bana bişeyler oldu deli gibi tatlı yemek istiyorum geceleri acıkıyorum napıcamı şaşırdım😔Allahım şu günler geçsin bitsin artık
Neslihan1903 Yasmink evet belki diğer annelerden çok zorlandık ama değer o minnaklara rabbim eksikliklerini göstermesin inşallah sağlıkla gelsin tüm bebekler 💕 iyi geceler 😴
Kahvela Yasmink züberin lokmaları tatlı isteğine birebir. Şekerinizi de yükseltmiyor yiyince iki üç tane yiyebilirsiniz çok kötüyseniz ben öyle yapıyorum insanın vücuduna tatlı girmeyince bi garip oluyor gerçekten. Ben aşırı mutsuz sinirli oluyorum 😆 az kalmış çok sevindim inşallah doğumdan sonra kurtuluruz hepimizde 🤲🏻
Yasmink Neslihan1903 size bir sorum olacaktı. Tansiyonum 13/8 12/8 11/8 çıktı bugün hiç böyle çıkmazdı genelde 10/6 çıkardı. Heyecanlanmata başladım doğum tarihim belli olduğu için ondan mı bilmiyorum da düşürmek için ne yapmalıyım limonlu su içsem bebeğime bi zararı olur mu? En azından düşürmek için bildiğiniz neler var söylermisiniz?
Cutepregnant Yasmink tarçınla tüketin doktorunuza danışarak tatli istediğini kesiyor. Bir de fellas, zuber. uni2go şekersiz barları tuketebilir misiniz onu da danışın sizin tatlı isteğinizi azaltacaktır.
MucizeAnnesii BirMuallime ertesi gün bile etki etti . Hemen düştü şekerim . Dayanamayıp yarım kase mantı yemiştim hatta sabah ölçtüm 80 di ☺️ En alt dozdan başladım bu arada
Yasmink Kahvela baktım da şimdi zubere ilk defa duydum hangisinden alayım hangisi gebelik şekeri olanlara uygun
Kahvela Yasmink her çeşiti de olur hangisi damak tadınıza hitap ederse ☺️ Ben Hindistan cevizli olanını beğendim mesela Antep fıstıklının tadı bi acayip
Deletedmom737382 Yasmink bende durmadan acim, ama cok sükür sekerim hic yükselmiyor cünkü yemege korkuyorum😂 InsAllah gecer giderde hepimiz kurtuluruz. Az kalmis senin, gecip gecmedigini haber verirsin artik, InsAllah gecer hepimizde cok dikkat ettim gercekten. 😌🤲🏻
Yasmink Deletedmom737382 amin cümle aleme duyurucam geçerse 🤣🤣🤣geçmesse ameliyat yolları gözükür bana ben bu hastalıkla yaşamıcam asla asla asla 😡
Yasmink Kahvela hımmm alıcam kesinlikle inşallah şekerimi yükseltmez denicem bakalım nasıl bişey teşekkürler☺️🌸