Aiteh Revane mende 20 hefteme kimi coxda yaxsi yeye bilmirdim indi istahim dehset aciqdi ancaq hekim yemeyi azalt deyib. Çoreyi sirniyati. Normal dogum ucun.kilosu cox olsa normal cetin olacaq ona gore ozumu qismisam
Aiteh Revane olan şeydi baci.şişmek ne menada ? Kokelmek yoxsa ayaq filan şişire odem olur ele ? Eyer eledise calis duzu kes zulal olanda şişme olur daha cox padruqamda zulal vardi dehset ayaqlari sismişdi.qizin
Melissa_20 EsAy1 heye bacim valla evvel awiret kinolarini cox verirsiler baxan kimi o gelir gozumun qabagina oda ola biler Amaci😀😀😀
Melissa_20 Revane can sagol xalasi gelen ay 1 yawi olacag inweAllAh bawima oyun acir baci heleki,yox hele balacadi buna qaygi lazimdi heleki,duwunmiruk ama qismet bir azda boyusun onnam sonra AllAh meslehet bilerse inweAllAh olsun istiyerem
Melissa_20 Aiteh baci wiwmiwdim men ama zulalim yox idi men umumiyyetce ElhemdulillAh cox gozel prablemsiz hamileliyim olub ama wiwmek var wiwmek doguwdan sonra sanki,qurumuwdum😀zulal olmuyandada olur yeni baci