EsAy1 Revane Salam baci xow gelib sefalar getirdin. necesen? Veziyyetin necedi? Kiwi bala incitmir seni? Nece ayindasan?
Revane EsAy1 Wukur baci yaxwiliqdi 6 ci ayina kecmiwem baci.Balaca kiwidide ozu ucun kef edir atasi nenesi herwey yedizdirir
EsAy1 Revane can sag salamat qutar InwaAllah. Yesin yekelsin 🥰🤗 baci men Free adiynan giren qizam. Yeqin tanidin. Oz adimi yazmadim. Melum sebeblerden🙄
Revane Qizlar adlarinizi bir zehmet yazin bilmirem bir Natavanin adi eynidi 😀😀Onu tanidim uzurlu sayin🙈🙊
Melissa_20 Revane Salam Aleykim.baci necesen can sagsalamat olsun balaca baci meni ifwa etdin😀asimizi cekmirdik guya qizlar alinsa men acaram alinmasada biriniz teze qurp acin da zehmet olmasa
Melissa_20 EsAy1 caan bacim mawAllAh oyy bilseydim soruwmazdim 😛dilim dilim olansa dilim🤪cam baci Revame meni ifwa eledi😀😀😀😀
Melissa_20 EsAy1 can baci yene 1hefte 10gun bawliyar qaynana gunu bacim sene bir soz deyim xetrine deymesin baci senin kayinvaliden awiret qadinlarina oxwuyure valla😀😀😀 hec oxwadirsan sende?bu arafa @Bael goresen neynedi yerlewe bildi
EsAy1 Melissa_20 Allah seni guldursun 😀😀 Hee baci oxwuyur hele qaynatam deyir Belke hindisandan gelmediler ollara da cox oxwuyur 😄InwaAllah yerlewer Bael yazsaydi rahatliyardiq
Melissa_20 EsAy1 heye bacim valla evvel awiret kinolarini cox verirsiler baxan kimi o gelir gozumun qabagina oda ola biler Amaci😀😀😀