İlk kızımda bebek bezi molfix kullandım 8/9 sene geçti üzerinden ve 2. Bebeğimi kucağıma alacam ve bebek bezi konusunda kararsız kaldım çevremdeki anneler molfix bozdu önermediler sizce hangi bebek bezi daha iyi
Bebek bezi önerileri
Selcukmerve bende oğlumda molfix denedim ama gerçekten baya bozdu ben slerpy aldım çok memnunum kizimdada sleeppy alicam inşallah
Oğlumda 2 yaşına kadar prima kullandım ama çok pahalandı molfix e geçtim hiç güzel değil hemen taşıyor kocaman şişiyor. Kızıma da prima aldım şimdi bi süte almaya çalışacağım sonrası sleepy güzel diyorlar
Selcukmerve oğluma baya marka denedim en son canbebe de karar kıldım .gayet memnunum
Selcukmerve prima premiıum care
Selcukmerve arkadasim yeni dogum yapti bende arastiriyordum bu bez isini e bebekte baby&mee markasi cok guzel malı ıslaklik gostergesi felan cok övdu tasirmiyor dedi ustelik 24 lira 50 tanesi alt temizleme pamuguyla aldm bnde daha kullanmak nasip olmadi bize 18 günumuz var ama gayet guzeldi yorumlarida
Selcukmerve bende canbebe düşünüyorum arkadaşımız canbebenin pazarlamacısı o yüzden sanırım canbebe alıcaz
İlk oğluma prima kullandım şimdi yine baya araştırma yaptım sleppy çok övülüyor denemek için bir paket aldım bio natural olandan, ıslak mendilde oğlumun zamanı uni baby iyiydi o da içerik değiştirince mendilide sleepy bio natural aldım .bakalım ama bezi 2 no aldım çünkü boyu çok küçük 1in diğer bez markalarına göre
SofiB primayla karşılaştığında nasıl acaba dokusu falan sleepy bio naturalın merak ediyorum açıkcası
Selcukmerve primayla başlayıp sleepy nin yeni çıkanı bio naturalla devam edicem bende
Gulsah91 bende prima ile başlamayı düşünüyorum ama sonrasında hangisini kullansam karar veremedim
Omerhatice onu hiç bilmiyorum ama baya önerenler oluyor
aynuray16 bende çok merak ediyorum canlı görmek lazım
rukiyyee canbebe hiç kullanmadım
aynuray16 demekki dedikleri kadar bozdu molfix
Selcukmerve ilk bebeğimde az az alıp bir kaç bez denemiştim sadece primayla rahat ettik şimdi de premium care aldım bide araştırmalarıma göre sleepy çok iyiymiş ama yeni çıkan bio natural daha çok övülüyor denemek için 2 numara aldım bebeğin cildi hangisini severse öyle devam edicez bakalım :)
Selcukmerve 11 günlük anneyim sleppy bize iyi geldi maddi açıdan da zorlamadi pişik kremide sudocrem iyi geldi bize
- Düzenlendi
Ortmenanne16 peki önce kaç numara alalım ve kaç tane kullandınız bu 10 gün içinde acaba
Selcukmerve ben ikinci oğlumda kullanmıştım memnundum