Bfduam Cigdm Hayırlı olsun minikler annesi:) ikiside farklıymış evet, ilkinde erken hissetmişsin. Benim yumurtlama zamanımdan sonra adet öncesi belirtiler başladı daha çok erken di mi?
Cigdm Bfduam şöyle biseyde var yumurtlama değerlendirildiğinde de o ağrılar oluyor o yüzden zaten herkes bir birine karıştırıyor yumurta catlayacagi zaman bı ağrı kramp oluyor ozamanda ilişki olunca ağrı devam ede biliyor ama işte hamilelikte de oluyo yumurtlamadan da oluyo adettende hepsi aynı o yüzden ayiramiyorki insan ancak şöyle bisey olabilir adet belirtilerinden daha farklı bı belirti varsa o olabilir onu fark edebilirsin ama
Bfduam adalas hayırlı olsun bebeğiniz. Yumurtlama zamanindan itibaren adet belirtiler hissettiniz mi, erkenden?
adalas Bfduam gögüslerim ağrımaya başlamıştı baska bir belirtim olmadı :) ama erken gebelik testi 6 gün önce diye bi test var onu yaptim sanada tavsiye ederim ben biraz sabırsızlanmistim bekleyemedim adetimin gununu
Mrzy28-c Bfduam klomen kullandığım için olmuş cnm şimdi hapımın bitmesine az az kaldı geçer dedi dr bakalım
Mrzy28-c Bfduam anestazisiz o an hiç bir şey hissetmedim anestazili istemedim hemen bitsin diye aslında ilk 1 saat hiç bir şey yoktu eve geldim benim agrım öyle başladı biraz ağlattı beni ama dayanıyor insan
bukusum Baobap aa canim benimde her ay agriyan gogsum bu ay hic agri yok. Gogus ucumda arada sizlama oluyo sag tarafta 2 gun gecti bakalim pazartesiye kadar bekliycem. Benim 2. Cocuk olacak.
TunarinAnnesi G_M_Z Ayyyy ne kadar sevindim kuzum İnşAllah gerçeksen gebesindir bana da dua et nolur tedavideyim şuan İnşAllah bende alırım o güzel haberi Beraber doğuma gideriz İnşAllah 😍
Dereyee Benim normal dönemde belim hiç ağrımazdı ama hamile kaldığımda belim çok ağrıdı ordan farkettim
G_M_Z @TunarinAnnesi ay inşallah canım benim yaa 🤲🏻 Rabbim hayırlısıyla sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşallah bize🤲🏻 Buradan beraber geçiririz sürecimizi inşallah 🥰🥰 ben de korkuyorum ya yanlışsa diye
Mrzy28-c Bfduam amin cnm Allah nasip etsin isteyen herkese belirti arıyorsan ben düşük yaptığım da hamile kaldığımı anlamıştım hemde yeniyken felaket koku alıyordum markete girmiştim ekmek koktu yanından geçerken bide göğüslerim felaket şişti ama ilk gebelikte ya ben farkına varamadım hiç bir şey hissetmemiştim bide kasıklarım çekiliyordu anlamsız ama gece migdem bulanıyordu yok diyordum ya düşükle alakalı yada tutunmaya çalışırken hissettim
Bfduam Mrzy28-c evet ilginç di mi.tutunmaya çalışırken hissetmek, bunu anlamak istiyor insan:) Kasik çekilmesi nasıl tarif eder mısın? Bende dolgunluk hissi var yumurtlamadan beri.
Mrzy28-c Bfduam ben söyle anladım cnm bulaşık makinası na bişiler koyuyordum o anda kaşığa batma gibi bir şeyler oldu bilmiyorm yumurtlama dönemi olduysa yumurtan çatladıysa eyer bu belirtiler yumurtlamadan sonra devam ediyor ama tututunursa şiddetli belirtiler veriyor yoksa adet sancısına yerine bırakıyor belirtiler çok yanıltıyor en güzeli geçmesini beklemek 2 senedir belirti yaşadım yaşadığım da kaldım adet olacağım dedim de adet oldum sen hissediyorsun zaten ne biliyim diyorlar dı inanmıyordum kesin var demiştim ben de tuaf