Bfduam çatlama iğnesi oldum ya sıfır belirti vardı göğüste vasiyet yoktu kramp falan yoktu yani sen diyeceksin sen fark etmedin ,, çok sıkı takip deydim hiç olmadı benim bu ikinci birincide krap oldu göğüs hasasiyetide oldu hepsi oldu ama bunda hiç olmadı nasilki adete 1 gün mü falan vardı ozaman başladı ama göğüs hasasiyedi okadar geç başladıki diğerinde anında ilk o başladı yani her hamilelik farkli bırak daha kişiden kişiye olan değişimi olunca oluyor canım belkirti ara diyip duruyordi yani bekliyor insan nasıl aramasın ama olduğu ay tık yoktu inan hatta aman yok diyip dans ettin bı sürü şey yaptım hopladim zipladim halbu ki varmış 😁 gerçekten inan belirti arama diyenlere çünkü iki hamileliğim bile birbirinden farklıydı belirti dersen ,göğüs hasasiyeti ucu duş alırken fiskiyenin suyu değince açıyor mesela ,gaz oluyor , krap oluyor , bazılarında iştah artması bazılarında kapanması oluyor , ama bu belirtiler kimisinde döllenme oluyo basliyo inan birincide dolleeden 4 gunsonra krap ağrıları oldu hatta gittim dedim ben enfeksiyonun heralde yumurtalıklarda bişey var bı bakın ağrıyor ,sonuncuda catlamadan 15 gunsa tabi değer çıkmıştı belirtiler çok çok az baslamisti