Ben 27 haftamdayim 🧿 🥰 bel ağrım başladı bu ara agirlasmaya başladığımi hissediyorum artık
25~26~27 haftalıklar buyrun sohbete😍
25+1 deyiz valla son iki üç gündür daha da büyüdü geliyo karnım hiç bi hazırlık bi iğne dahi almadım henüz sırt ağrım oluyo genital bölgem ağrıyo sürekli hemen hemen bir aydır var bu ağrım kalan vakit nasıl geçecek kra kara düşünüyom biran evvel geçsede rahatlasam
civciv1520 bende cok oturup yada cok ayaktaysaysam bel agrım baya artıyor hatta belim kitleniyor siyatik var
momsboys galiba 😣
rukiyyee inan bende basından beri cok çektim tiksinme bulantı kusma bas agrısı bel agrısı taramalarda sıkıntı felan derken bugüne kadar resmen zehir oldu hamilelik bana. Şimdide eh işteyim diyebilirim ve herkes son aylarda cok agırlasıyosun felan dediğinden belimde sıkıntılı oldugu için hemen hemen tüm herseyini aldım kafam rahat
momsboys benım doktor çıkmaz artık yuları dedi rahmim kalp şeklindeymiş yanlara doğru genişliyor bende öle düşünüyordum ama malum risk olunca erken yapcam
momsboys aynen canım, yürürken seninde karnında sertleşme ve sancı oluyormu😣
iremibrahim aşagıda olmasının bi zararı yokki zaten sadece acıtıyor biraz. iyi yapmıssın rahat rahat bekle
momsboys ben iki büklüm kalıyorum adım atamıyorum çok rahatsız ediyor😣
mavis24 bende de aynı sorun var maalesef ya bende Çarşamba günü tekrar idrar tahlili vericem enfeksiyondan kurtulamadı😣