Bfduam derindemir siz işte dr un dediğini yaşamışsınız. Bu arada bugün aklımdan geçiyordun yorumunu okuyunca dejavu oldum biraz:)
Mrvgl Birsen2906 Ben kürtaj oldum. Eşimin kuzeninin düğünü vardı Ekim’de. Dedim 6 ay zaten olmaz,düğünü de atlatırız o civarlarda kalırım tekrar hamile dedim. Mart’ta kürtaj oldum haziran da hamile kaldım😃 Hiç beklemedigim an oldu. İlki de öyleydi bu da öyle oldu
aslidbd Birsen2906 En hızlı sperm, en erken 45 dakikada yumurtayı bulur. Yavaş bir sperm için bu süre 12 saate kadar çıkabilir. Eğer bir sperm yumurtalık kanalına geldiği halde yumurtayı bulamazsa burada 72 saate kadar bekleyebilir. yani aslında ilişki anında bunu düşünmenize hiç gerek yok:))
OzgeAlya Birsen2906 Vallahi inanır mısınız korunurken hamile kaldım bı baktım yırtıkmış prezervatif 🥴 hemen duşa girdim afedersiniz kendimi baya yıkadım hatta zıpladım ki içimde sıvı kalmışsa düşsün diye akla bak 🤣 sonra dedimki bişey olmamıştır herhalde baya yıkadım kendimi adetimden 1 hafta geçti acaba mı dedim ve hamileymişim🥺 zaten hiç çocuğumuz yoktu iyikide olmuş 16 haftalik hamileyim 😍 demem o ki olacağı varsa oluyor kendinizi boşa yıpratıp üzmeyin tamamen silin aklınızdan çok ciddiyim 💁🏻
Bhralp0501 Birsen2906 kendinizi hala korunuyormuşsunuz gibi düşünün ve öyle birlikte olun. Sonucu da adet günü geçtikten sonra test yaparak öğrenin derim. Bizde korunuyorduk. Korunmayı bıraktık ama öyle illa çocuğumuz olsun diye düşünmedik. Etrafımdan çok duydum gördüm geç çocuk sahibi olanları.bir yılımız dolmuştu evleneli Allah korusun bir sorun olursa eğer daha fazla zaman kaybetmeyelim dedik ve nasibimizde ne varsa o zamandır diye düşünüp çıktık yola😊 ikinci ayımda öğrendim güzel sonucu 😊
ikiponcik_annesi Birsen2906 ilkinde hiç öyle bi planım yoktu ama korunmadımda evlendim bir buçuk ay sonra hamile olduğumu öğrendim ikincisinde ise kızım artk 6 yasına giriyo hadi bi deneyelim dedik tam 7 ay olmadı tabi ben çok kafaya takıyodum dediğin gibi yumurtlama günlerine sonrasında adet günlerini takip etme gün saymalar falan düşünmeden edemiyodum diyebilirim doktora bile gittim bi sıkıntı olmadığını söyledi o ay yumurtlama gününe göre birliktelik oldu ama sonrasında hiç takip etmedim hatta hep yine olmayacak düşüncesindeyken bi baktım ki hamileyim kafaya taktıkça vücutta etkileniyo sanırım olmuyo bi şekilde yani rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah 🥰
Varol123 Birsen2906 canim sana bunu 5 yıl boyunca evlat bekleyen biri olarak açıklayayım hemen ilk zamanlar vok bekliyosun her ay hemde her ay böylece aylar geçiyor belkide yıllar sen bu duruma alisinca artik beklemekten vazgecmiyosun ama olacagimada pek ihtimal vermedigin anda oluyo
Bfduam derindemir :) Hani bahs ettiğim ağrılar vardı ya, nerdeyse geçti hepsi, adetime 5 gün var. Bu neye alamet ola ki sence:)
Dyguklc Birsen2906 soyle oluyo bence en azindan benim oyleydi biz 1 ay korunmayalim cocuk deneyelim dedik ama ne yazikki o ay hicbir veriimli gune ne deniyo ovulasyonmu ona denk getjremedik ya misafir vardi ya bisey oldu vs acayip alaksz ve takvimin en olumsuz dedogi donemde umut etmeden tamwmen spontane oldu ve sadece 3 kez o ay icinde oldu ve birbirinden alakwzi ve bagimsiz gunlerde yani nasilsa olmaz dedigim 3 gunden birinde tutmus allaha sukur
tazeaane Birsen2906 canım ben en son zaten olmuyo bu ay da olmaz düşüncesiyle yola çıktım 😀 ama şimdi bebişi bekliyoruz. Allah en güzel zamanı biliyo emin ol 😊
minikmucizemmmmmm Birsen2906 duygularıma tercüman bir post teşekkürler😂 düşünmüyorum dediğim an bile düşünüyorum 🤦🏼♀️
Syr Birsen2906 gerçekten çok haklisiniz. İnsan çocuk isteyince herşeyi ona göre yaşıyor sizi anlıyorum. Bizde iki sene bekledik. Doktora da gittik saçma sapan şeyler de denedik. Yatıp beklemek. Ayakları havaya dikmek felan gibi her denileni de. Tabi ki bunu kafadan atmak mümkün olmuyor hatta insan diyor böyle tek sefer de nasıl çocuk sahibi oluyor insanlar diye. Ben rahim filmi de çekindim aşılama için temiz çıktı ama aşılama yaptırmadım biraz da öyle beklemek istedim. Eşime kalsa hemen tedavi isterdi o yüzden de çok da sorun yaşadık. Sonra ev alma derdine düştük. Hatta eşim tüp bebek gibi bi masraf varken ev borcu bile istemedi ama ben önce ev istedim. Sonra ev alındı çok şükür taşındık. Ev yerleştikten sonra memlekete gidecektim. Ev yerleştirme aşamasında o yorgunlukla işin gücün arasında hamile kaldım hemde o ay tek seferle. Yani aslında bebek için değil öylesine bir ilişkiydi. Ayrı kalacaktık ben memlekete gidecektim. Birde iş güç olduğu için hiç yatıp bekleme felan bile olmadı diye hatırlıyorum kalkıp hemen banyoya girdim. Sonra ki ay adetim gecikince test yaptım hatta olmaz diye onu bile yapasım gelmedi üzülüyorum sonra diye. Ama tabi görünce şok oldum. Yani onca uğraş olmasın tek seferde olsun. İşte kafadan atmak bunun gibi oluyor sanırım 😂 tabi ki herşey Allah ın nasip etmesi ile alakalı. Vakit tamam olmuş. Hayatımızı düzenleyip ev alınca geldi bebeğimiz. ☺️ İsteyen hakeden herkese nasip etsin Allah
Syr Eski9 çok benziyormuş hikayemiz. Bende zaman bekleme yok bitki kürleri yok yat bekle bilmem ne 😂 sonra rahim filmi. Ev alıp taşınınca hamile kaldım o işin arasında. Bende artık tedavi ye ikna olmuştum tabi. Taşınırken kendimi paraladım yorgunluktan hatta. Onca temizlik eşya taşıma ona Rağmen nasip oldu ☺️
Eski9 Syr aynen öyle cnm nolur nolmaz diye çok ağır kutuları falan kaldirmadim ama sonuçta koca ev hurç çek paketle zaten çok ağrım oluyordu aniden giren kasık ağrısı ordan dedim noluyo diye çok şükür şuan 5 yaşında kardeşi yolda inşallah
Mom5444 Birsen2906 merhaba canım ben neredeyse 3 yıldır evliyim ve yurt dışında yaşıyoruz eşimle ikimiz ve aynı zamanda çalışıyoruzda geçen yaza kadar evlat sahibi olmayı pek düşünemedik ev almak için çok yoğun çalılıyoduk ikimizde günde 12 saat 😌 geçen yaz ev sahibi olmamıza yakın dedik ki çok şükür ev aldık sırada evlat vardı çok şükür maddi durumumuzda iyi ama dedik olmazsa olmaz çünkü doktor tanıdığım dedi ki 1 ayda da olabilir 2 yıldada neyse biz çalışmaya devam ediyoruz bu arada vee ne oldu çok şükür ikinci ayı hamile kaldım 💜 Hatta herkez diyodu sen kesin hamilesin diyodun ki içimden ya bukadar çabuk mu 🧡 malum etrafımdaki herkez çok korunmayın kısır olursun ömür boyu ararsın diye diye 🧡🙏🏻 Hamile olduğumu hiç düşünmüyodum ama hep dedim Hakediyorsak Allah bizede hayırlısını nasip etsin diye şükür 🙏🏻 27 haftadayım 🤩 Allah tüm bekleyenlerin kucağını doldursun inşallah 🤍
Bfduam derindemir ama olan o belirtiler gitti, ta yumurtalık bölgem sizlıyordu şu an hiç bi şey yok, çok hafif bi kasık altı ağrısı kaldı, nasıl olacak bu iş:) 5 günüm var bata:)
Larinnaz Birsen2906 öyle bişey yok,bebek isterken ve olmuyorken düşünmemek stres yapmamak asla mümkün değil.bu sebeble ilk bebegim tüp bebek oldu.2. Plansız aniden süpriz kendiliğinden 😂 yüzde yüz kafaya takmayınca oluyor ,ama kafaya takmamak olmuyor 🙈
Mrymonek Birsen2906 Yani her ilişki sonrası acaba oldu mu diye birbirimize biseyler demiyoruz😁 ilk 3ay denedigimzde gün içinde her dk aklımdaydı olmadığı her ay daha stres oluyor insan. Sonra kendime gün içinde hobiler buldum onlarla ilgilendim telefondan yumurtlama uygulamasını sildim.bana hatirlatmamasi için. Konu üzerinde konuşmamaya çalıştım mutlu olmaya kendimi mutlu eden seulero yapmaya çalıştım. 4.ay hamile kaldım cidden bende böyle olacağını bilmiyordum. Tabi çevre de bizde varmı çocuk yokmu gibi imalar artmıştı ama çok kimseyle de gorusmemistik o dönem. Kafa rahatlığı önemli :) ama dile getirmemek en iyisi heralde bilemiyorum benm böyle oldu:)
Eegurefeoglu Birsen2906 işte o hadi bismillah diyerek başlanan kısım aslında hata korunurken nasılsa korunmuyorken de aynı şekilde yapmak gerekiyor sanırım bizimki tamamen şans eseri oldu planladığımız bir şey bile değildi ama ilişki sırasında düşünerek hem kendiniz hem de eşiniz stres ve baskı altında olduğu için olmuyor olabilir