Birsen2906 2 yıllık evliydim çocuk düşünmüyodum sonra yeğenlerimin sevgisiyle nasıl mutlu olduğumu farkettim eşime ben çocuk istiyorum güzel olmazmı falan dedim biraz çekişmeli konuşmalar geçti aramızda yalan değil o daha çok korkuyo sorumluluktan😅 sonra korunmayı bıraktık ama hiç ay hamilemiyim değilmiyim düşünmedim onada takılmadım aklıma bile gelmedi olursa olur dedim sonra adet zamanı geldi 1 hafta öncesi göğüslerim öyle sızlıyorki diyorum daha çok var niye bukadar erken başladı hiçte böyle olmazdı. Sonra rüya gördüm adet günüm eşimle dalga geçiyorum babası bak falan diye oda bana sinirleniyo ne babası diye😅 duş alcam aynada kendime bakıyorum bir anormallikler var bende ama anlayamadım eşime dedim sen akşam gelirken test al bir iki tane hala dalga geçiyorum sanıyor akşam geç geldi test yaptım 2 side anında pozitif çıktı ben şok oldum tepkide veremedim eşim soruyo ne oldu diye daha belli değil dedim lavoboya girdi çıkana kadar testlere baktım gerçekmi bu diye sonra çıkar çıkmaz sordu noldu diye testleri gösterdim oda şok oldu bi yarım saat ikimizde anlamadık nolduğunu bi düşünce aldı bizi biz niyete girdik hamile kalmışım hemen belirti olmasa test yapmakta aklıma gelmezdi açıkçası ama stres yapıyor olsak baya zorlu geçebilirdi bu durum