eebru- Handecik rahim dinlendirma yaptik 2 adet donemi bekledik 3. Adette basladik dondurulmuş trasnfer oldu zaten embriyolog dondurulmuş olmasindan yanaydi ama.bu isler nasip kismet tabi
Cemilegoker Yarın yumurta toplanıcak benımde cok heyecanlıyım halıyle.rabbım hepimizin yuzune baksın o ol derse olur .bu donemde asırı duysusalım ve aureklı aglıyorum elimde olmadan.
Handecik Cemilegoker Cemilegoker Canım hayırlı olsun nasıl geçti? İnsallah 2 haftaya pozıtıf haberini müjdelersin buraya🙏🙏🙏
Handecik Herkese bin tesekkur rahatlattınız beni, tamam öyleyse akışına bırakıyorum Rabbim ol derse olur inşallah görenlerden ricam dualarınızda bana da yer açın 🙏🙏🙏🥰
Cemilegoker Handecik Teşekkür ederim canım.dün 16 afet yumurta toplandı .bugun aradılar hastaneden 10 tane dollenır dıyr beklerken 11 adet dollenmıs denildi.günluk haber verceklermiş
Cemilegoker Handecik ama baya agrım var.hemen rahim kalınlaştırma tedavisi basladı .herşey yolunda giderse pazar transfer yapılacak
Handecik Hadi hayırlısı ile Cemilegoker hadi insallah gözün aydın cogu gitmiş azı kalmış, güzel de sonuclanır inşallah 🙏🙏🙏
Cemilegoker Kızlar size embriyo ile bilgilendirmeyi günlük olarak yaptılarmı ? Bana dun bilgi verilmişti bugun aradılar kontrol yapılmadı yarın yapılacak ve bilgi verilecek dediler? Sizde nasıl oldu?
Cemilegoker Handecik bugun kontrol vardı doktor yeni yumurtaların olusmaya baslamıs dedi.amh degerim 5.5 miş Boyle olabılırmıs dedı.pazar birdaha bakcam muhtemelen erteledim ama bellide olmaz dedi.transfer yapsam bile bir tane embriyo transferi yaparım dıgerı rısklı olur senın ıcın dedı
Handecik Cemilegoker benim Amh 10,5 ama adetler düzenli diye pko tanısı konulmadı, bende de benzer durumlar olabilir bakalım 1 hafta var reglime, hakkımızda hayırlısı olsun inşallah