Bende özele gidiyorum 16.haftamda göstermedi bi türlü kendini şimdi 18im haftaya ayrıntılıya gidecem o zaman öğrenirim inşallh 🥰

Nuriye41- genelde kız oluyo gostermeyince kızlar utangaç oluyo sanirim😄

Dilan9280 demek istediğim aslinda baska doktora sadece cinsiyet için gidince söylüyor kendi doktorumuz soylemiyordu ☺️

ozlemak42 anladım yani onu bilemiyorum benimki göstermiyordu cunku doktor naptı etti yok dedim suanlık kalsın bidaki kontrole gittiğimde öğrendim ben

Nuriye41- Bana 12 de erkege benziyor demişti ama %55 lik bi ihtimal vermişti 16. Haftamda kız dedi %90 2gün önce detaylı ultrasona girdim yani 20. Haftam kız dedi doktor bu sekilde benim ki cok hareketliymiş o yüzden göstermiş olabilir

Nuriye41- cnm evet erkek normalde erken tespit ediliyo ama o genelde özelde oluyo çünkü devlet hastanelerinin ultrason cihazı iyi değil sende biliyorsundur kismen😊

Nuriye41- ben

Hatcik2000 ben özele gidiyorum canım 12 de falan hep yan dönmüştü 16 da da öyleydi. Gün içinde 3 kere baktı doktorum ancak 3. De dönmüştü 🤣🤦🏼‍♀️

Nuriye41- vala benim doktorum 12+4 de kesin kız olacağını söyledi :)) hatta emin olmasaydım söylemeZdim dedi. Bana da çok erken geliyor hala ama

Nuriye41- 19.haftamızın sonunda öğrenmiştik oğlumuz olacakmış😍