yagmurakcali Eji benim ilk Kızımın adı Elif Asel 🥰 aseli biz ilk koyduğumuzda herkes çok tuhaf karşılamıştı ama şimdi heryer asel 😂 şimdi 2. Prensesimi bekliyoruz ona da kısmet olursa Belis Meva koyacağız 🥰
Goknur1410 Eji gökçen umay nasip olursa kızıma bende bu isimleri koyacam fazla kullanılmayan isimler çünkü
1_minik _Nurr- bazısı da farklı isim koyacam diye bi sürü değişik isim çıkıyor valla bazen bu Türk adı mı diye düşünüyorum…ünlülerin çocuklarda da var bu tarz isimler …benim de nasipse kızım olacak ama daha karar vermedik…bekliyoruz bakalım..🙈
Blablabla benaslindayohum Tuana aşırı meşhur. Muhtemelen üç beş seneyi bulmadan her sınıfta ikişer üçer olur ki şimdiden birer tane var rahat
badeilemerve Eji Yeni buldum eğer babası da isterse Eva koymak istiyorum. Anlamı Havva yaratılan ilk kadın demek aynı zamanda arife gecesi anlamına da geliyor. Babasının ismi de Adem 💫 Nasıl sizce?
ecemeric Bir kızım olacak ismini İnci Lilya koyacağız 🌺 İnci: İstiridyenin içinden çıkan kıymetli ziynet Lilya: Cennet bahçesi, saflık güzellik ve zambak çiçeği Bu anlamları taşıyorlar. Fikir olabilir ☺️