mmek_2014 Didi6 dediğim gibi benim için anlamı güzelse hangi dilde oldugu önemli degil. İsteyen Türkçe isim koyar isteyen Arapça Kürtçe Lazca Latince İngilizce… Herkesin kendi seçimi
Gozdealpu Benim kızımın adı Neris olacak. İkizi kız olsaydı ona da Nefin düşünüyordum. Yeni moda isimleri pek sevemedim ben.
Aysel34 Eji bnmde Allah nasip ederse kızım olacak asanet koymayı düşünüyorum herkes çok yadırgıyor ama seviyorum o ismi
1_minik Arnisa ay siz dün müydü kızımın adını ar Nisa koyacam diyen kişimisiniz 🙈 Nisa Nur koyun daha iyi demiştim yorumda yapmıştım eğer o kişiyseniz..kesin karar verdiniz galiba hadi hayırlı olsun sağlıkla gelsin Arnisa☺️🌸
Arnisa 1_minik teşekkür ederim karar verdik hayırlısı bakalım . Künyesine bile yazdırdık bana göre bu ismin bir sakıncası yok ama bakalım ilerde olmadı Nisa diye çağırırız artık sağlıkla doğsunda inşallah
Betulztrk Eji benimde kızım olucak ve aynı dusuncedeyim. Benan koyucaz ismini 😍 parmakla gösterilecek kadar güzel olan demek 😍
1_minik Arnisa siz nasıl seviyorsanız öyle kimseye laf düşmez artık ☺️ Hiç duyulmadığı için garip gelebilir ama bence zamanla çok sevilir ..hayırlı olsun🙏
1_minik _Nurr- bazısı da farklı isim koyacam diye bi sürü değişik isim çıkıyor valla bazen bu Türk adı mı diye düşünüyorum…ünlülerin çocuklarda da var bu tarz isimler …benim de nasipse kızım olacak ama daha karar vermedik…bekliyoruz bakalım..🙈