1_minik BirGolgi bak bu linkten bakabilirsiniz https://www.ismininanlaminedirx.com/bade-isminin-anlami-nedir-7986/
2pati1baby zerana bende bunu anlamıyorum olsa nolacak 😁 sözüm size değil size bazı şeyleri ispatlamaya çalışanlara
MSA001 Arnisa şimdi baktım çok anlamı var bir yandan aşk şarabı anlamına gelirken bir yandan da Sufilerin Allah’a duyduğu aşk anlamına geliyor kafam karıştı 🙄
1_minik Arnisa ay siz dün müydü kızımın adını ar Nisa koyacam diyen kişimisiniz 🙈 Nisa Nur koyun daha iyi demiştim yorumda yapmıştım eğer o kişiyseniz..kesin karar verdiniz galiba hadi hayırlı olsun sağlıkla gelsin Arnisa☺️🌸
Blablabla benaslindayohum Tuana aşırı meşhur. Muhtemelen üç beş seneyi bulmadan her sınıfta ikişer üçer olur ki şimdiden birer tane var rahat
mmek_2014 Didi6 anlamı kötü olmadıgı sürece bir sorun yok bence. Eva ve Havva aynı isim. Biri Latince biri Arapça. Arapça isim koyarken bir sıkıntı olmuyorsa Latince de bir sorun olmaz benim için.
Nelmali mmek_2014 önemli olan anlamlı isim koymak kökeni çok da önemli değil isterse afrika yerli dillerinden olsun kime ne 💁🏻♀️
Ipekbocugu Nilda da değişik bir isim, fikir olabilir. Benim kızım ipek olacak benim için ilk söylendiğinde karşıda çağrıştırdığı anlam önemli. Herkesin bildiği ve güzel bir anlam cagristirdigina inanıyorum.
Ipekbocugu Bir de Asel, Lina, Meva, Eslem, ecrin gibi isimler o kadar çoğaldı ki bizim çocuklarımız okula giderken filan bu isimlerden etraflarinda çok fazla olacak bence , bir zamanlar çok olan Esra, Büşra, Kübra gibi isimler nadir isimlerden olacak.
EymenAli21 Eji kızım olsaydı ismini 💜💜Hayal💜 koyucaktik nasip herşey oğluşum olcak Allah nasip ederse inşallah 😊🤲
Merbe MSA001 tabiki cinsiyetin önemi yok sağ sağlim kavuşmak en büyük duamız .eli ayağı düzgün olsun .