zerana Eji nadir olsa ne olur olmasa ne olur :) bu çocuklarımızı nadir ve ya daha az anlamlı yapmaz ki :) anlamlı ve güzel isimlerin hepsi eski. Sonradan uydurulan çoğu isim ya anlamsız ya da saçma bir anlamı var. Örneğin "“aleyna” üzerine, üstünde demek. Sorf söylenişi güzel diye bir nesil anlamsız bir isöe harcandı.
2pati1baby zerana bende bunu anlamıyorum olsa nolacak 😁 sözüm size değil size bazı şeyleri ispatlamaya çalışanlara
Merbe Merbe MSA001 gerçekten ismi taşıyor naif be zarif bakalım 5 haftalık ikinci bebeğimi bekliyorum erkek olursa beran istiyorum
Ddmbcglu Eji bende bunu takipte kalayım ozaman ☺️ simdilik Melin aklımda belki daha güzel örnekler çıkar ☺️
Sedanindenizi Eji Nadir duyulmus diye yeni tureyen anlamsiz isim kiymaktansa eski ama anlami guzel isimleri tercih ederim. Doğa, Ekin, Yonca, Başak ,Deniz, Ezgi, Kardelen, Inci, Çiçek gibi…🥰🥰🥰
Merbe MSA001 tabiki cinsiyetin önemi yok sağ sağlim kavuşmak en büyük duamız .eli ayağı düzgün olsun .
Sumeyye1134 Eji biz Aden Hafsa koyucaz inşallah. Hem Aden cennet bahçesi demek kuran da geçiyor Hafsa da aslan yavrusu demek eşim koyu bir galatasaraylıdır 😂
Busrakonyar Sumeyye1134 aynı zamanda hz omerın kızının ısmıdır hafsa bende düşünüyorum hz omer gıbı adaletlı olur ınsallaaah
badeilemerve Bu konuyu çok sevdim ne güzel isimler yazılmış buraya rez alıyorum:D ek olarak Mercan ismini düşünüyorum size de fikir olur ama hala arayıştayım 💫
Es_eskaya51 Burcuclk kizim olursa bende simay istiyorum ama daha ogrenmeye gitmedim gidemiyorum korkudan🤣🤣🤣
Busrakonyar 2pati1baby yulet ıhlas suresınde gecen se eger dogrulmak anlamında kullanılıyo. Aynı sekılde bıke de zamır olarak kullanılır arapcada ısım koyarken anlamlaro cok onemlı olur kı ahırette onunla anılacaklar