GizemKaplan ama bu olmuyormu yasa olmuyormu kadının kadına düşmanlığı neden anlamıyorum fıtrat gereğini diye düşünüyorum artık degismiyolar ok kendine dönsün kadın hemen diğer kadın yardım ihtiyacı varsa sırtından vuruyor halla erkek tarafindalar sosyal açıdan şunu bile halledememiş bir kadın yaşamı çıkara bilir gerçekten sen dünya kadar bı kadın yasa desin ama sırtından vursun bir birini bir yasa bile çıkaramaz ,kadın yürüyüş yapınca ne işi var orda diyen bı ton kadın var zihniyet değişecek malesef biz okadar gerideyiz korkudan demişsin ama herkesin bir canı var ve kim önce ölür o bir dayakla bir kurşun belirleyemez çocuğum la tehtit ediyor onu öldürür diyor hepimiz burda evlat için varız ve o çocuğa bişey olduğu an nasip diyoruz da ecelinimi kocalarimiz yazıyor tekme tokat dayak yenilmek nasıl bişey donupde o adamla korkudan kalmak nasıl bişey öldürsün ya ecelim gelmiş derim ki kesin gerçek bu ölürüm yinede kadına şiddette katlanmak boyun egmeyin ,biraz yürek lazım inanç lazım herkes bı dala tutunmus ailem arkamda değil diyor aile dediğini anda bı kazada hepsi ölür ölen insana nezamanda öleceği belli olmayan anneye babaya akrabaya belmi bağlanır seni anne karnında dokuz ay hiç birşeyden habersiz dünya ya getiren allahidami unuttun sen ki korkuyorsun , bı namustur kafasını çıkaramıyor kadınlar ya desinler namussuz desinler sen tek yasa onu diyen döner yarın başarılı olursun helal ve kadına vakda der bu insan gördükçe değişir bukadar basit birşey çocuğuma bunu derler bana bunu deler biz burdayiz ne yasası ne antlaşması erkekgin koyduğu antlasmada erkeğin kaldırdığı antlasmada zaten kendi nefsi için olur sen seni koruyup düşüneceksin , su antlaşmi en sağduyulu erkekle konuştum dönüp dediği bu antlaşma zaten kadınları çok abartılı koruyor kadın cazgirlik yapsada o haklı diyor resmen düşünceye bak o kadına cazigir diyen sanki erkek ağzı bu bir kadının kadına taktiği lakap malesef kabul edelim biz daha taş devrindeyiz iki üç kişi ile bu iş olmaz yeri geldidemi iki üç kişi bile birbirini satıyor ,bak erkeler için genel evler var kadınlar çalışıyor, kadın kendini satıyor zorla yapan diyeceksin tabi kide encok onlardan var ama satan kişi 10 kişi satilan onun binler katiysa ben burda kadını suçlarım ama donupde hadi elle elle tutusun birleşin gibi bebek zihniyetiyle değil onca kadına birleşme birlik olalma telemilini veryen korkak anneyi suçlarım ,sen korkarsan evladinda korkacak gururu kırılacak bel kemiği kırılacak dizleri kırılacak ve sonunda onun çocuğuda korkacak bunu değiştirmeden mümkünati yok olmaz keşke o antlaşma geri gelsede asıl sorun orda değil görseler keşke gözlerini açmaya sebep olsa ama işte siyset yapıyor