MinnieMouse Tugcegkn cocuklarimiza ates gibi isimler koymamamiz gerektigiyle ilgili biseyler okumustum. Su an hatirlamiyorum ama bi arastirmank tavsiye ederim 🙏🏻
Ebreva Whiteswan benim Ebru eşimin volkan uyumlu isim olumuyordu eşimde Eva koydu kızımın adı kardeşide alalasız bizden Destina olacak 😃
Dimple38 Benim adim gamze esiminki ayhan kızımın ise irem henuz cinsiyetimiz belli olmadi ama rabbim kısmet ederde oglum olursa hepimizin isminin kısaltması olan giray koyacağız ismini❤
mavisevdasi Whiteswan resmen bu anı beklemişim yazmak için biz o kadar gülüyoruz ki eşimle isimlerimiz Ebru ve Okan birleşimi ebok ya da okeb oluyor her aklımıza geldiğinde gülüyoruz bu kadar uyumsuz isim olamaz diye 🤣🤣🤣
hazal1991 Whiteswan benim de adım Hazal eşimin ismi Levent biz de kız olsaydı Defne Hale koymayı düşünüyorduk olmadı kısmetse 2.ye artık
kucukadam Whiteswan bizden olmuyo malesef karma yaparsak Mahsun cikar😅 esim Muhammet ben Cansu muhcan oluyo 😀
betuss10 Whiteswan ayy çok güldüm bu posta 😂 bizim ki de Beter oluyor ben Betül eşim Erkan 😂😂😂 düşünülebilir bi isim 😂😂😳