Berfin3 Whiteswan benim de kizim olsa berem yada beren koymayi düşünüyordum. Benim adim berfin esim emrah uyumlu olur berem ama o da verem gibi geliyor o yuzden benzeri beren olur 😄 oğlum oluyor çınar koymayi düşünüyoruz inşallah
Didemcet Whiteswan bizimde Didem-Aybars isimlerimiz. Kız olursa Dilay oluyor. Anlamı ay gibi güzel yüzlü demekmiş çok hoş. Sadece eski isim gibi geldi kararsızım 🙄
Didi6 Didemcet Eski bir isim değil Dilay, bebeklerde duyuyorum son zamanlarda bu ismi. Çok hoş bir isim bence 🥰
elediyebiri yediekim Türkiyeye gelse bizimle tatile gelir bir Kac haftaligina. Ya da evlenip gitse Belli bir yastan sonra Bu espriyi yapacaklarini zannetmiyorum. Burda arkadas ortami olsa dedigim gibi türkcesi Cok Iyi olan nadirdir Burda. Hele ki yeni nesil… Ben 32 yasindayim. 22 yasinda geldim buraya. Ilk berlinde yasiyordum. Herkes Türkmanca konusuyordu. Konustuklari sanki apayri bir dildi. Türkcemi bozmamak icin bir daha türklerle ayni ortama girmedim. Almancayi tam ögrenene kadar. Sonrasinda herkesle Almanca konusmaya basladim.
Linam6868 Whiteswan Eşimin ismi Yakup benim isimim Gülizar Yagül oluyor veya Gülya oluyor uyusmuzlugun bu kadarı 😅
Lazkizi3453 Whiteswan bizim ki er-vil veya vil-er oluyo tamamen manasız 😂 Adına karar verdik çok şükür Buğlem Hüma olucak inşAllah 😍
Tug8a Whiteswan Tuğba ve Alper ismimiz.. ilk oğlumuza Mehmet Altuğ adını verdik 😇 cok severek kullanıyoruz. Anlamlı olduğunda oluşan isim konulabilir..
Evinongann Eşimin ismi hakim benim ismim evin, daha nişanlıyken kızım olursa adını havin koyacağım diyordum, hakimin ha’sı evinin vin’i , kızım olacak hayırlısı ile ama vazgeçtik sonradan, havin kürtçe bir isim duyan vardır elbet yaz mevsimi anlamına geliyor ☺