Seydabadecakil prensesannesii_ umarım döner bebişiniz normal doğurursunuz Cem beyi tercih etmemin en büyük nedeni çok zorda kalmadıkça sezeryan yapmaması
prensesannesii_ Seydabadecakil Bende o yüzden tercih ettim ama benim kız inatçı çıktı hayırlısı olsun nasıl gelmek isterse öyle gelsin
Handankzu iki_can Türkiye hastanesi ayşe solaroğlu çok iyi bir doktor çok ilgilidir kendisi bende ona gidiyorum çok memnunum 9+1 deyim 🌸
prensesannesii_ Handankzu Ayşe hanima gidyrdum ve değiştirdim beni çok korkuttu önemli biseyim yokken kurula sevk etti ve %99 erken dogum yaparsn dedi şükürler olsun 36 haftamdaym ve aşırı şekilde sezeryanci
eilik Gop Avrupa Şafak Hastanesi, Dr Deniz Özgen doktorum, ben memnunum, sorularıma cevap veriyor, aklıma takılan herşeyi cevaplıyor. Wp den istediğim zaman ulaşabiliyorum 😊 Muayene ücreti 145 tl, normal doğum 3000, sezaryen 3500 😊
Gigy iki_can GOP kadın sağlığı merkezinde Nefize Meriç çok iyidir ücreti 150 TL doğumu Gop Yeniyuzyil ve Şafak Hastanesi’nde yapıyor
azraaaaa Esra_Ca yok canım geçiş yapınca sürecem bende hastaneyi arayıp şuan geçiş yapmadığı için fiyat bilgisi vermiyorlar