iki_can Kızlar uygun ücretli ve iyi bi doktor arayışındayım 20. Haftadayız. Çok sevinirim çok ihtiyacım var iyi bi dpıtora
Nhlakts iki_can iki_can gaziosmanpasa özel yeniyuzyil üniversitesi Dr. Burak Özköse kesinlikle öneriyorum cok iyidir ben de kendisinin takibindeyim 30. Haftamdayim :)
prensesannesii_ iki_can bende çok araştırdım doktor en sonunda Kağıthane Gültepe cem ardıç var ona karar verdim çok güler yüzlü ve bilgili bı doktor diğer doktorlar gibi demorilize etmiyor insanı
Zeyykizil iki_can Gaziosmanpaşa Avrasya hastanesi Mete Sarıözkan’a gidiyorum çok iyi bir hekim herşeyi tek tek anlatıyor ilgileniyor çok memnunum 30. Haftamdayım 😊
azraaaaa 1 nisan itibariyle özel Rami hastanesine kendi doktorum Nehir bayram göreve başlayacak harika çok memnun kalırsınız tavsiye ederim 👍 Oraya gelecek diye başakşehirden oraya gelecem bende kontrollerime 😊
azraaaaa İkinci gebeliğim bu birincisinide o doktorla tamamladım şuan ikincisiyle devam ediyorum hala ondayım takipte
Seydabadecakil Gültepe uzak değilse avicenna Dr Cem ardıç kesinlikle tavsiye ediyorum taa Beylikdüzü’n den gidiyorum
azraaaaa iki_can bağcılarda şuan 90 TL sigortalı ben bağcılara gidiyordum Ama Eyüp rami hastanesine 1 nisan itibariyle geçiş yapacak bilgim yok geçiş yaptığı zaman hastaneyi arayıp soracam bende
prensesannesii_ Seydabadecakil belki aynı gün dogururuz🙂 benim hala dönmedi kızım eğer dönmezse 7 8 Nisan gibi sezeryan dedi sizinki dondumu
Seydabadecakil prensesannesii_ benimki 28. Haftadan beri baş aşağı geçen hafta gittim en son hala aynıydı salı günü tekrar gidicem normalde 37de çağırmıştı ama benim tek arter olduğu için merak ediyorum gelişimini oyüzden gidiyorum :) kaç kilo kızınız acaba benimki 2500dü pazartesi günü salı günü bakalım Kanala girmiş mi
Nazimmm Gop avrasya hastanesi dr mete bey tek kelime ile muhtesem ilgisi bilgisi guler yuzu pozitifligi
prensesannesii_ Seydabadecakil 34+5 gittim en son 2230 Gr 37 de çağırdı beni 30 Mart’ta gidecgm inşallah çok kilolu bı bebek değil benimki
Seydabadecakil prensesannesii_ umarım döner bebişiniz normal doğurursunuz Cem beyi tercih etmemin en büyük nedeni çok zorda kalmadıkça sezeryan yapmaması