Elifdikel Minigimbenim reglime 5 gün kala 31 değerle öğrendim gebeliğimi önemli olan iki günde iki katı artış sağlaması 2 gün sonra tekrar verin artışa bakın hamilesiniz
Yelkaaa01 Minigimbenim hızlı resim deyip kopyaliyorjm ama böyle çıkmıyor.. İnternet sayfası cikiyor tıklayıp giriyorsun bu nasil
Minigimbenim afrasil teşekkür ederim 😍 benim eşimde varikosel ameliyatı oldu sizin dediklerinizi hep uyguladık çok sağ olun 😍
derindemir Minigimbenim önemli olan 2 günde 1 en az %60 artması.sonuçta 500 den başlamıyor bu değer.çok biliyor bazı doktorlar🤨sıkmayın canınızı.benim 70 di ilk değerim
Birsen2906 Minigimbenim 20 ile öğrenen bile var doktorlar sadece kafa karıştırıyor sana bu millet niye pinpirikli oluyo tövbe 🤭
Suu Minigimbenim adet gunumde test yaptım bısey çıkmadı çöpe attım aksam çöpe bsy atarken bsy dürtü baktım 2.cı sılık cızgı doktora gıttım 2 gün sonrada kan verdım 32 çıktı 2 günde artış olduğuna gore 15 falandı sanırım en son bakıldığında 300 lerdeydı Perşembe’ye tekrar gıdecegım ama değerım benımde dusuktu
Edaozencan Benim 42 çıkmıştı 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırdım 160 çıktı 42 çıktığında da bana hamilesin demişti doktor her gün de idrar testi yapıyorum 2. Çizgi gittikçe belirginleşiyor . 🥰 Allah sizlerede nasip etsin inşallah.