katipannee Mk3804 kasılmalarım ve bebeğin toplanması filan devam ediyor ama rahim kısalığı filan yok bebeğin hareketleri kilosu filanda iyi 29+2 haftalık olduk
katipannee Mk3804 28+6 da gittiğimde 1400 demişti diye hatırlıyorum ama tam 1400 değildi sanırım yuvarladı 1390 1380 lerdeydi
Bsmlh hazal1991 valla proluton deport olmustum fecı yakıyordu ona dayandıysam burada dayanırım sanırım🥰
hazal1991 Bsmlh proluton daha acıtıyor kesinlikle günlerce geçmiyor hatta acısı, ciğer geliştirici ondan çok daha rahat diyebilirim
Ekvatoral Ysemra doktorum banada iki hafta sonraki kontrolde yapılabilir o zaman değerlendirelim belki de yapmayız dedi. 29. Haftada olacağım inşallah o zaman. Bende riskli gebeyim. Kanama alanım olmuştu hemen de geçmemişti. Başka sıkıntılar da vardı.
Ysemra Hepinize çok teşekkür ederim bende 32.haftadayim bu hafta igne yapacak doktorum bebeğim geriden geliyor insallah hepsi saglikli olur 🙏🙏
Nadiye123 Bsmlh erken doğum riskim vardı. Kanamam olmuştu. Gittim hastaneye 3 tane iğne 1 tane serum taktılar.
Ysemra Mk3804 3 hafta geriden geliyor suan 1220 gr ve kordondan gecen kan akışında hafif bozulma basladi 3 gunde 1 kontrole gidiyoruz
Ysemra Mk3804 1 gece yatirma taraftari doktorum ama ben yatmak istemiyorum yarin konuşup karar vericez tekrar