betulltoker SyhnHtp nereye basvuruyoruz 23 haftalık oldum 32 de ayrılmayı düşünüyorum rapor almadan önce bildirmem gereken yer var mı
SyhnHtp betulltoker benim bildiğim yok doktordan raporu aldıktan sonra işyeri insan kaynaklarına veriyorsun onlar sgk sisteminden rapor girişi yapıyorlar ve rapor süren başlıyor benim bildiğim bu :)
deletedmom6295 melek87 e devletten günlk kontrol edin çoğu kişide banka hesap sıkıntıları yaşanabiliyor. Arkadaşım bu yüzden 2 3 ay bekledi
SyhnHtp melek87 ptt ye geçmiş iki sene önce ziraattan almıştım normal rapor paramı geçen martta da ptt den aldım.
deletedmom6295 melek87 e devlete banka hesabı tanımladıysanız bankaya tanımlamadıysanız pttye yayırıyorlar
SyhnHtp Liesheth benim bildiğim işyeri raporu onaylamalı ki sistem de işlesin rapor. Olmuyor diye biliyorum rapor onayı şart sanırım.
Apolat Doğum parası ilk çocuğa 300 ikinciye 400 üçüncü çocuğa 600lira olarak biliyordum. Bu ne parasiymis anlamadım.
Eminekaplan SevdenurTirasci anlaşırsan neden olmasın benim patronum tazminatımı vericek aynı zmanda rapor bitimi beni işten cıkarılmış göstericek işsizlikte alıcam inş
SyhnHtp deletedmom6295 her banka oluyor mu illa devlet bankası mı olmalı? Vakıf ziraat halkbank gibi ?
Zeynep8 Kbra48 memur zaten normal maası yatıyor canim bu iscilerin aldığı rapor parası var o brüt maas üzerinden hesaplaniyor
Alvida @deletedmom6295 çok teşekkür ederim bilgi için💖 Ama yarısını iş yeri veriyorsa sıkıntı ya,mağazada çalışıyorum ve vermeyebilirler😭
deletedmom6295 SyhnHtp ziraat bankası hedabınız varsa direk orayayatırıyorlar pttyeyollamadan arkadaşımın başına geldi evlenmeden önce açmış ve kullanmadığı hesabıymış. Para soyisim tutmadığı için geri gitmiş. 2 aydır uğraşıyor alabilmek için
SyhnHtp deletedmom6295 benim maaş hesabım var var ama e devlete onaylatmadım. Onaylatsam olur yani sağolun bu bilgi için de :)