Bsmlh Gizem--43 inşallah canım ama hep dr dinledim sola yattım suyum az 5 lt yakın su armut direc derken bır tık kalmış bakalım bu hafta ne diyecek iğne olacağım ben
eko1618 Gizem--43 benimde bir hafta geriden geliyomuş hem kız bebek olması hemde anne babasınınn minyon olmasından kaynaklı bu durum normal diyor başka sıkıntı yok çok şükür 🙏🏻
gizemozdemir90 eko1618 benim de 1 hafta geriden geliyor. Ama hep ayni oranda buyuyor sorun yok demisti doktor. Neden diyince de kiz bebek ve hem sen hem esin ince uzunsunuz dedi. Kemik boyu onde gidiyor, karin cevresi 1 hafta geri. Ince uzun narin olur dedi
ecembugra53 Gizem--43 için rahat olsun benim 4 hafta ileriydi kilo 2 hafta ileriydi 😊 karın. 1 hafta ilerledi genetik miş hepsi babaya cekmiş boyu falan tombul doğdu canım 😂 ondanmış bebekler iri yapılı olabiliyor korkma
eko1618 Sevdae şu an 30. Haftayım bebeğimin gelişimi 29. Hafta görünüyor doktorum hiç dert etmediği için üstünde bile durmuyor ona güvendiğimde benimde içim rahat 😌
eko1618 gizemozdemir90 aynen bizde de anne baba minyon çok normal dedi böyle olması ilerlemediği sürece sıkıntı yok, sağlıkla gelsinler inş 😇
AsenaEmre Gizem--43 6 gün geriden geliyordu 6 gün öne geçti 15 günü geçmediği sürece ileriden ve geriden gelmesi olağan karşılanıyormuş