ecembugra53 Gizem--43 tıbben bebekler 1 hafta ileri geri oynayanilibilr cok normal bi durum doğal bi durum üzme kendini
Dua35 Gizem--43 merhaba göbek çevresi 5 gün geri başı bi hafta ileri bebeğimin ,bunlar çok normal 3 haftayı geçmedikçe düzenli beslenin ama bebeğinde genetik bir yapısı var bazen ne yerseniz yiyin onun doğacağı kilo değişmiyor dedi doktorum
MucizeAnnesii Gizem--43 benim de geriden geliyor . Artık takmıyorum . Başta üzüldüm ama yedim içtim artmadı kilosu yine geride . Doktorumun dediğine göre bebeğin o arayı açmaması önemli .
Mom053 Dua35 benim bebeğim başı ve karın çevresi bir hafta ileri kol ve bacakları tam haftasında. Bu ne demek ileri olması gelişimi haftasına göre iyi mi demek
ecembugra53 Gizem--43 için rahat olsun benim 4 hafta ileriydi kilo 2 hafta ileriydi 😊 karın. 1 hafta ilerledi genetik miş hepsi babaya cekmiş boyu falan tombul doğdu canım 😂 ondanmış bebekler iri yapılı olabiliyor korkma
Yldz_skrn_ Benimki de aynı bir hafta geriden geliyor ama sadece kilo olarak inşallah bu arayı kapatırız bir an önce bende sıkıntı ediyordum ama yiyorum düzenli besleniyorum inşallah o arayı kapatır güçlü bebislerimiz 🙏🤰
Bittercikolataa Banada oyle söylendi yok karni geri de kafasi ilerde kilosu cok düşük bacak boyu kisa bi dogum yaptim 3. 2o0 kilo 50 cm boy gayet sağlıklı bir bebegim var 1 ay olacak parmağında oynatıyor simdiden 🥰
Bittercikolataa Ve haftasına göre hep düşük çıkardı ultrasonda 32.hafta da 2000 kilomu 2100 mu ne dediler 😂 ultrason yanıltıyor gönlünü rahat tut hiçbir şey olmuyor Allah in izni le
CeyhunMelikeMislina Gizem--43 canım bende de aynı sorun var haftaya randevum var inş düzelmiştir 🙏 hepimizin düzelir inş kaç haftalıksın
Dua35 Mom053 merhaba 3 haftaya kadar geri ve ilerilik çok önemli değil dedi doktorum yani iyi bence sizin ki maşaALLAH zaten 30. Haftadan sonra netleşiyormuş bebek kilo alıyor mu nasıl vs sağlıklı olsunlarda ben hiç takılmıyorum
Bsmlh Gizem--43 kaçıncı haftadasın cnm benımde oyleydı simdi haftasına geldi ama beklemedeyiz cünkü direnç hala var